Doar astazi poti castiga o parte din 50 000 RON

Astazi au loc ultimele 8 meciuri din grupele Ligii Campionilor, singura grupa in care nu se stiu ambele echipe calificate fiind grupa F, acolo unde Lyon si Sahtior se bat in meci direct pentru pozitia secunda. Poti plasa pariuri pe acest meci sau pe altele, cu aceasta ocazie intrand la tragerea la sorti la care poti castiga 50 000 RON. Asta doar la casa online Unibet.


Poti fi chiar tu unul dintre castigatori >>>


Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la tragerea la sorti trebuie in prealabil sa te inscrii la promotie din pagina acesteia, una care se gaseste in Calendarul de Sarbatoare Unibet. Plaseaza apoi cel putin un pariu pre-meci sau live din meciurile care se desfasoara astazi, 12 decembrie, in Liga Campionilor. Nu exista cota minima, miza minima a pariului fiind 25 lei. Biletele multiple intra si ele la promotie, in acest caz fiecare selectie trebuind sa fie din Champions League.


Despre recompense

Doar astazi poti castiga o parte din 50 000 RON, care se va acorda in urma unei trageri la sorti. Fiecare 25 lei pariati azi pe Liga Campionilor iti va aduce un bilet la tragerea la sorti. Vor fi extrasi 10 utilizatori, fiecare urmand a castiga 5 000 lei. Banii sunt cash, fara conditii de rulaj, castigatorii fiind anuntati la 15 minute dupa incheierea ultimului meci, plata fiind facuta dupa alte 15 minute.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Opteaza la promotie din pagina acesteia, care se gaseste in Calendarul de Sarbatoare
  • Plaseaza un pariu simplu sau bilet multiplu, live sau pre-live, pe cel putin un meci din Liga Campionilor
  • Miza minima a unui pariu este 25 lei
  • Tragerea la sorti se va efectua la 15 minute dupa incheierea ultimului meci, 10 norocosi utilizatori urmand a primi 5 000 lei fiecare
  • Banii sunt cash, fara conditii de rulaj


Poti fi chiar tu unul dintre castigatori >>>