Doar astazi poti castiga bilete VIP la un meci al lui PSG

Fara indoiala cel mai interesant meci al etapei cu numarul 16 din Premier League se va defasura astazi, 8 decembrie, ora 19:30, intre Chelsea si Manchester City. A opta zi a Calendarului de Sarbatoare Unibet este dedicat acestui derby, un simplu pariu pe meci putandu-ti aduce bilete VIP la un meci al celor de la PSG.


Participa la promotie si in februarie poti pleca la Paris >>>Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa trebuie sa optezi la promotie din pagina acesteia, care se gaseste in cadrul Calendarului de Sarbatoare. Plaseaza apoi minim 30 lei pe meciul dintre Chelsea si Manchester City. Pariul poate fi live sau pre-live, singur pe bilet, la o cota minima de 1.4.


Despre recompensa

Doar astazi poti castiga bilete VIP la un meci al lui PSG pentru doua persoane daca vei miza pe derby-ul dintre Chelsea si Manchester City. Toti cei care vor face asta vor participa la o tragere la sorti care va avea loc maine, 9 decembrie. Vor fi 10 premii, marele premiu constand in doua bilete VIP, pentru tine si un prieten, la meciul dintre PSG si Bordeaux, care se va disputa pe 9 februarie 2019. De asemenea, vei primi si 7 500 lei pentru cazare, transport si cheltuieli. Cei extrasi pe locurile 2 si 3 vor castiga un tricou al echipei PSG din sezonul actual, in vreme ce cei clasati pe locurile 4-10 vor obtine un freebet in valoare de 50 lei, valabil timp de 7 zile de la creditare.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Opteaza la promotia corespunzatoare zilei de azi din cadrul Calendarului de Sarbatoare
  • Plaseaza un pariu, live sau pre-live, dar singur pe bilet, pe meciul de astazi dintre Chelsea si Manchester City
  • Miza minima este 30 lei, iar cota minima 1.4
  • Se vor acorda 10 premii la tragerea la sorti, marele premiu constand in doua bilete VIP la partida dintre PSG si Bordeaux


Participa la promotie si in februarie poti pleca la Paris >>>