Doar astazi obtii un freebet de 30 RON

Mai avem doar 3 zile pana la Craciun, fiecare promotie oferita de casele de pariuri online in aceasta perioada putandu-ti aduce mari castiguri. Unul poate surveni chiar astazi, cand Unibet iti propune un pariu gratuit in valoare de 30 lei, promotie care face parte din cadrul Calendarului de Sarbatoare.


Nu rata sansa de a castiga fara sa investesti nimic >>>


Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la aceasta promotie nu trebuie sa optezi nicaieri, ci doar sa te loghezi in contul tau Unibet. Alege apoi una sau mai muite selectii pe bilet, live sau pre-live. Cota minima totala a biletului este 1.4. Odata plasat pariul, vei gasi pe biletul de pariere o casuta pe care trebuie sa o bifezi daca doresti sa plasezi pariul gratuit.


Despre recompensa

Doar astazi obtii un freebet de 30 RON chiar daca nu ai vreun ban in cont. Acesta poate fi folosit pana in noaptea de 23 decembrie, 00:59, pe orice sport doresti din urmatoarele 7 zile. Amintim ca in cazul unui freebet vei primi in cont doar profitul, nu si valoarea freebetului. In urma acestei promotii poti genera un castig consistent, la fel putandu-se intampla si in ultimele doua zile ale Calendarului de Sarbatoare.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Plaseaza una sau mai multe selectii pe bilet, live sau pre-live
  • Cota minima totala a biletului este 1.4
  • Odata alese selectiile, bifeaza de pe biletul de pariuri casuta conform careia doresti sa mizezi cu freebetul de 30 lei
  • Freebetul este disponibil pana in noaptea de 23 decembrie, ora 00:59
  • Selectiile de pe bilet trebuie sa se dispute in urmatoarele 7 zile


Nu rata sansa de a castiga fara sa investesti nimic >>>