Doar astazi obtii rotiri gratuite la un joc slot

Suntem convinsi ca orice utilizator al unei case de pariuri caracterizeaza o promotie ideala fiind una in urma careia castigul obtinut nu trebuie rulat. Excelent ar fi ca acel castig sa il obtii fara sa investesti nimic. Ei bine, o astfel de promotie gasim astazi, 8 Martie, la casa online Betano, aceasta vizand jocul slot Fairytale Legends. Pe scurt, ti se ofera sansa de a castiga pana la 20 rotiri gratuite.Ce trebuie sa fac?


Eligibil la promotie este orice utilizator al casei online Betano. Pentru a gasi jocul Fairytale Legends acceseaza platforma “Cazinou”, dupa care, pentru a nu pierde timpul cautand prin intreaga lista de jocuri, apasa butonul de search din partea de sus, reprezentat printr-o lupa si scrie primele litere ale jocului. Odata intrat in joc iti va aparea o roata care se va invarti automat, pentru a determina numarul de rotiri gratuite castigat.

Doar astazi obtii rotiri gratuite la un joc slot captivant, insa tine minte ca atat invartirea de roata, cat si rotirile gratuite trebuie efectuate astazi, 8 Martie, pana la ora 23:59. Fiecare rotire are valoarea de 1 RON, eventualele castiguri obtinute din rotirile gratuite urmand sa le primesti cash, fara conditii de rulaj. Promotia este ideala mai ales pentru cei care nu au bani in contul Betano, cu eventualele castiguri din rotirile gratuite putandu-si construi o banca frumusica.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici

·         Din platforma “Cazinou” acceseaza jocul slot “Fairytale Legends” pentru a vedea cate rotiri gratuite primesti

·         Rotirile trebuie consumate pana pe 8 martie, ora 23:59

·         Castigurile obtinute in urma rotirilor gratuite sunt cash, fara conditii de rulaj


Nu exista niciun risc daca participi la promotie