Dinamo Bucuresti - FCSB, derby de Romania pentru titlu

Daca in ultimii ani, Dinamo putea doar sa o incurce pe FCSB, in favoarea altor adversari, iata-ne intr-un moment asteptat de fanii dinamovisti de multi ani, cainii rosii avand sansele lor la castigarea campionatului. O victorie a gazdelor i-ar aduce la 2 puncte de FCSB si Viitorul, care au acelasi numar de puncte - 38. Dinamo putea fi intr-o situatie si mai buna, daca reusea sa castige la Craiova, insa intr-un mod inexeplicabil a luat gol in prelungiri, in conditiile in care avea om in plus, iar partida s-a terminat la egalitate. 

Dinamo are doar varianta victoriei astazi, iar acest lucru ma face sa cred ca antrenorul Cosmin Contra va juca pe cartea atacului, si probabil ii vom vedea din nou atat pe Rivaldinho, cat si pe Adam Nemec in ofensiva. Suporterii lui Dinamo si-au anuntat prezenta intr-un numar considerabil, pentru a-si sustine favoritii si a-i duce catre o victorie mult asteptata. FCSB este si ea intr-o forma buna, iar elevii lui Contra vor trebui sa se autodepaseasca in acest meci pentru a face o partida buna si a castiga. 

Ultimele meciuri dintre cele doua au fost foarte spectaculoase, Dinamo avand castig de cauza de 3 ori: 2 rezultate de 3-1 si unul de 4-1, insa sa nu uitam ca in turul playoff-ului s-a impus FCSB cu 2-1. Astazi mizez pe un fotbal spectacol, un meci incrancenat care cred ca va avea din nou goluri multe. 

Pont: Peste 2,5 goluri @ 2.14 Unibet