Dinamo Bucuresti - CS U Craiova, un nou derby pe National Arena

Dupa ce ambele echipe au obtinut cate o remiza alba in deplasare in prima etapa de playoff, Dinamo cu Viitorul si Craiova cu Astra, ambii tehnicieni, Contra si Multescu, au declarat ca vor aborda acest joc la victorie, pentru ca este din ce in ce mai evident ca egalurile nu le ajuta foarte mult, avand in vedere pozitiile din clasament si punctele care le despart de primele clasate. 

Dinamo este echipa mult mai in forma, care a obtinut 4 victorii si un egal in ultimele 5 meciuri oficiale, in timp ce Craiova s-a redresat cu greu in finalul sezonului regulat, cu o victorie acasa in "finala" cu Medias, dupa ce pierduse 3 jocuri la rand. Dupa cum aminteam mai devreme, a urmat un egal la Astra, intr-un meci in care a fost dominata, dar in care a stat foarte bine in teren si nu a facut greseli in defensiva. Din nefericire pentru olteni, acestia au probleme de lot, 3 jucatori importanti, Acka, Madson si Nuno Rocha, fiind trimisi la echipa secunda din cauza neintelegerilor contractuale, iar fundasii Briceag si Dumitras fiind accidentati. 

Dinamo a intampinat o vreme neprielnica la Ovidiu in meciul cu Viitorul, dar cu toate astea a jucat bine si putea sa obtina cele 3 puncte in finalul meciului, cand a avut 2 ocazii mari. In meciul trecut disputat in compania oltenilor, am avut probabil cea mai buna prima repriza a cainilor din acest sezon, un joc controlat perfect, care le-a bagat dinamovistilor cele 3 puncte in buzunar dupa 2 goluri marcate rapid. Mizez din nou pe inspiratia si capacitatea lui Cosmin Contra de a pregati acest meci, in care Dinamo isi va arata atuurile in ofensiva, Nemec, Hanca sau Dan Nistor aratand o forma foarte buna in partidele precedente. Cred ca vom vedea o noua victorie a echipei gazda, care va beneficia si de o atmosfera de exceptie din partea propriilor suporteri care vor veni pe National Arena. 

Pont: Victorie Dinamo @ 2.32 Unibet