Dinamo Bucuresti - CS U Craiova, meci crucial pentru caini

Dinamo a obtinut o victorie chinuita la primul meci al lui Cosmin Contra pe banca, 1-0 cu Botosani, iar daca va juca la fel si cu oltenii nu va avea prea mari sanse. Cred insa ca dupa acea partida, "Gurita" a avut timp la dispozitie sa schimbe ceva in mentalitatea jucatorilor sai si sa rezolve lipsa de coordonare din aparare. De asemenea, dinamovistii pot profita de moralul scazut la oaspetilor, care au suferit o infrangere in derby-ul cu Steaua pe teren propriu, 1-2. 

Dinamo - Craiova a fost dintotdeauna un mare derby, orgoliile si rivalitatile dintre suporteri atingand cote mari. Suporterii cainilor se vor mobiliza cu siguranta si vor veni in numar mult mai mare decat de obicei, avand in vedere ca din nou se va juca pe National Arena. Cu doar 2 etape ramase din sezonul regulat, un esec astazi al favoritilor ar fi sinonim cu dezastrul, deoarece playoff-ul ar fi aproape imposibil de prins. 

Craiova nu a castigat niciunul din ultimele 4 meciuri din campionat disputate in deplasare, obtinand un singur punct, in egalul 0-0 de la Chiajna. La fel ca in meciul cu Steaua, cand le-a dat mari batai de cap aparatorilor stelisti, Andrei Ivan pare principalul pericol pentru poarta lui Dinamo. O veste buna pentru Contra este revenirea fundasului central Luka Maric, titular incontestabil in acest sezon, care cel mai probabil va juca din primul minut. 

Mizez pe ambitia jucatorilor echipei gazda, pe dorinta lor mai mare de victorie, dar si pe valoarea acestora. De asemenea, experienta lui Cosmin Contra cred ca va conta foarte mult, iar acesta va obtine a doua victorie pe banca dinamovistilor.

Pont: Victorie Dinamo @ 2.32 Unibet