Dijon - Lyon

La confruntarea din prima liga franceza, dintre Dijon si Lyon, va recomand cu incredere sa mizati pe victoria oaspetilor.

In acest debut de campionat, Lyon, parca ne aduce un pic aminte de anii in care domina fotbalul francez. Lyon are 2 victorii in acest debut de campionat ( 2-0, 3-0), iar Lacazette este omul care a marcat toate cele 5 goluri. Intradevar, un mare atacant, nu degeaba a fost dorit de atatea echipe mari. Dijon este nou-promovata, si nu se descurca prea bine in acest debut de campionat, au pierdut in ambele confruntari disputate cu scorul de 1-0. Daca Dijon nu a reusit sa le faca fata lui Lille si Nantes, nu cred ca-i va face nici lui Lyon, care da in acest moment cel mai promitator atacant din Ligue 1, dupa parerea mea. Daca nu se va intampla vreun dezastru, Lyon nu va avea probleme in a castiga aceasta partida. Pentru pariorii care vor, pot lua ca Lacazette va marca, la o cota de 4.00 ca prim sau ultim marcator si la o cota de 1.90 ca va marca oricand in meci.

external linkLink-uri externe interziseexternal linkLink-uri externe interziseexternal linkLink-uri externe interziseexternal linkLink-uri externe interziseexternal linkLink-uri externe interziseexternal linkLink-uri externe interziseexternal linkLink-uri externe interzise