"Diavolul" împotriva "Grifonului" !

AC Milan

Inca nu au trecut peste infrangerea suferita weekend-ul trecut in deplasare la Juventus. Au existat scene de nervozitate spre finalul meciului, iar torinezii au profit de acest lucru si au marcat, obtinand toate cele 3 puncte.

Ocupand locul 7 in Serie A, se afla la 4 puncte de locul 5, loc ce duce in Europa League. Exista sperante ca baietii lui Vincenzo Montella sa obtina acest loc. In acest weekend se confrunta cu o sarcina mult mai usoara, deoarece sunt gazdele meciului cu Genoa.

Gazdele cauta drumul spre victorie pe San Siro, ei marcand de doua ori in 3 din ultimele 5 jocuri disputate acasa.

Genoa

Oaspetii au pierdut in fata celor de la Sampdoria si nu sunt intr-o forma prea buna. Au cazut pe locul 16 in clasament si au obtinut doar o victorie in ultimele 16 partide disputate. Sfarsitul de sezon s-ar putea sa fie groaznic pentru ei, mai ales ca urmeaza aceasta deplasare la Milan.

Departe de casa, Genoa a pierdut 64% din deplasarile lor. Rossoblu a reusit doar 3 victorii in deplasare in acest sezon si au marcat doar 0.86 goluri pe meci. Oaspetii au permis echipelor adverse sa marcheze de doua sau mai multe ori in 9 din cele 14 partide disputate in deplasare.


Pont: AC Milan marcheaza peste 1.5 goluri @ 1.66