Detroit Red Wings - Chicago Blackhawks, adversar accesibil pentru oaspeti

Inaintea meciului de azi-noapte, jucat acasa impotriva celor de la Anaheim si pierdut cu 0-1, Chicago avea o serie de 7 meciuri castigate consecutiv, fiind cea mai in forma echipa din Conferinta de Vest. De partea cealalta, Detroit Red Wings este lanterna rosie a celeilalte conferinte, fara sanse reale la playoff si cu 4 infrangeri in ultimele 4 meciuri. 

Blackhawks este pe 2 in Conferinta de Vest cu 89 de puncte, cu unul mai putin decat liderul Minnesota Wild, care are si un meci mai putin, si tinteste locul 1 la finalul sezonului regulat, fiind printre principalele candidate la castigarea Cupei Stanley. 4 din ultimele 5 meciuri dintre Red Wings si Blackhawks au fost castigate de oaspetii din aceasta seara, care au sansa unui nou succes in fata unei echipe care joaca foarte slab in fata propriilor suporteri.

Cu acest sezon dezastruos, Red Wings poate sa incheie o serie excelenta de 25 de sezoane la rand in care a fost in playoff, in acest moment distanta pana la locul 8 fiind de 14 puncte, un handicap aproape insurmontabil, in conditiile in care s-a prezentat Detroit pana acum. Cu un Patrick Kane in mare forma, autor a 70 de puncte(29 goluri si 41 assist-uri) in acest sezon, ma astept la o noua victorie a lui Blackhawks, incluzand prelungiri si penalty-uri. 

Pont: Chicago Blackhawks castiga meciul @ 1.67 Netbet