Derbyuri europene pe care le putem vedea in intervalul 3-5 decembrie

In primul sfarsit de saptamana al lunii decembrie vom avea ocazia de a vedea 7 derbyuri europene in ceea ce priveste fotbalul. Se va disputa un derby vineri noapte, unul duminica, iar restul sambata. Aceste derbyuri europene in intervalul 3-5 decembrie provin din campionate precum cel al Angliei, al Italiei, al Spaniei, al Germaniei, al Portugaliei, dar si al Greciei. De precizat ca in Serie A vom putea viziona doua astfel de meciuri.

Derbyuri europene in intervalul 3-5 decembrie - Benfica vs Sporting Lisabona (3 decembrie, 23:15)

Primul derby al acestui sfarsit de saptamana se va consuma in Portugalia, acolo unde Sporting Lisabona va primi vizita Benficai. Sezonul trecut Sporting Lisabona a iesit campioana, in vreme ce Benfica ocupa pozitia a treia. Acum Sporting se afla pe locul secund, la egalitate de puncte cu liderul, Benfica fiind pe locul 3, la un punct in spate.

Benfica se impunea in precedentele doua intalniri directe din campionat de pe teren propriu, mereu la un gol diferenta. Cele doua victorii au fost precedate de doua remize. Acum Benfica este favorita, avand cota 2.06 Logoul casei de pariuri 888Sport - legalbet.ro la victorie, fata de 3.50 Logoul casei de pariuri 888Sport - legalbet.ro a oaspetilor.  

Derbyuri europene in intervalul 3-5 decembrie - West Ham vs Chelsea (4 decembrie, 14:30)

In aceasta runda de Premier League derbyul se va disputa intre West Ham si Chelsea. Sezonul trecut Chelsea incheia pe pozitia a patra, iar West Ham pe 6, diferenta dintre cele doua formatii londoneze fiind de doua puncte. Acum Chelsea se afla pe pimul loc, iar West Ham pe 4.

Chelsea se impunea o singura data in precedentele 4 intalniri directe din deplasare. Se intampla chiar sezonul trecut, cand castiga cu 1-0. In rest, West Ham invingea de doua ori, inregistrandu-se o remiza. Acum Chelsea porneste favorita, fiind cotata cu 1.82 Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro la victorie, cota gazdelor fiind 4.60 Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Derbyuri europene in intervalul 3-5 decembrie - AS Roma vs Inter (4 decembrie, 19:00)


Primul derby din aceasta etapa de Serie A va avea loc intre AS Roma si Inter Milano. Daca Inter este actuala campioana, “lupii” terminau sezonul trecut abia pe locul 7. Acum Inter este pe pozitia a treia, iar AS Roma pe locul 5. 

Pare ireal, dar cele mai recente 3 intalniri directe de pe Olimpico se terminau cu scorul de 2-2. De altfel, se inregistrau 6 rezultate de egalitate in ultimele 9 intalniri directe cu AS Roma ca gazda. Acum Inter este favorita, avand cota 1.93 Logoul casei de pariuri Sportingbet - legalbet.ro la victorie, fata de 3.90 Logoul casei de pariuri Sportingbet - legalbet.ro a gazdelor. 

Derbyuri europene in intervalul 3-5 decembrie - Dortmund vs Bayern Munchen (4 decembrie, 19:30)

Marele derby din Bundesliga va avea loc in aceasta runda. Daca sezonul trecut Dortmund prindea in-extremis un loc de Champions League, acum pare ca nu va avea aceleasi emotii in aceasta privinta. In prezent, Dortmund se afla pe pozitia secunda, la 6 puncte in fata locului 3 si la doar un punct in spatele liderului Bayern Munchen.

Bavarezii se impuneau in ultimele doua intalniri directe din campionat in deplasare, de fiecare data la diferenta de un gol. Sezonul trecut bavarezii castigau cu 3-2, cu toate ca Dortmund deschidea scorul. Acum Bayern Munchen are prima sansa, fiind cotata cu 1.81 Logoul casei de pariuri Publicwin - legalbet.ro la victorie, iar Dortmund cu 3.80 Logoul casei de pariuri Publicwin - legalbet.ro

Derbyuri europene in intervalul 3-5 decembrie - Napoli vs Atalanta (4 decembrie, 21:45)

Al doilea derby din Serie A in etapa cu numarul 16 se va desfasura intre Napoli si Atalanta. Sezonul trecut napoletanii incheiau pe locul 5, iar Atalanta pe locul 3, diferenta dintre cele doua fiind de doar 1 punct. Acum Napoli este lider, Atalanta clasandu-se pe locul 4, la 5 puncte in spatele ei.

Fiecare echipa are o victorie si o remiza in precedentele 3 intalniri directe din campionat cu Napoli ca gazda. Sezonul trecut napoletanii se impuneau cu 4-1. Acum Napoli este usor favorita, avand cota 2.40 Logoul casei de pariuri Get's Bet - legalbet.ro la victorie, fata de 2.80 Logoul casei de pariuri Get's Bet - legalbet.ro a oaspetilor.

Derbyuri europene in intervalul 3-5 decembrie - Real Sociedad vs Real Madrid (4 decembrie, 22:00)

Ziua de sambata din La Liga se va incheia cu derbyul dintre Real Sociedad si Real Madrid. Sezonul trecut Real Madrid incheia pe locul secund, dupa o lupta ireala cu Atletico Madrid pentru titlu, in vreme ce Real Sociedad se clasa pe locul 5. Acum Real Madrid este lider detasat, iar Real Sociedad ocupa pozitia a treia, la egalitate de puncte cu locul secund.

O singura data a castigat Sociedad in ultimele 6 intalniri directe de pe teren propriu. Real Madrid se impunea in 4 randuri, sezonul trecut inregistrandu-se o remiza alba. Acum “galacticii” pornesc cu prima sansa, avand cota 2.30 Logoul casei de pariuri Netbet - legalbet.ro la victorie, fata de 3.40 Logoul casei de pariuri Netbet - legalbet.ro a lui Real Sociedad. 

Derbyuri europene in intervalul 3-5 decembrie - AEK Atena vs Panathinaikos (5 decembrie, 19:30)

Derbyul din aceasta etapa de Super League va avea loc intre AEK Atena si Panathinaikos. Sezonul trecut AEK a terminat pe pozitia a patra, iar Panathinaikos pe 5. Acum AEK Atena se afla pe locul secund, avand cea mai buna ofensiva, Panathinaikos ocupand pozitia a cincea. 

Panathinaikos castiga o singura data in precedentele 7 intalniri directe din deplasare. Se intampla in urma cu doua sezoane. Editia trecuta se inregistra o remiza cu doua goluri, AEK egaland in al doilea minut de prelungire al partidei. Acum AEK Atena porneste favorita, avand cota 1.83 Logoul casei de pariuri Favbet - legalbet.ro la victorie, fata de 4.44 Logoul casei de pariuri Favbet - legalbet.ro a lui Panathinakos.