Derby-ul primei etape a play-off-ului

Laurentiu Reghecampf poate spune ce vrea dar acest sezon pentru el la Steaua este unul mai mult decat ratat, iesind foarte devreme din Cupa Romaniei, fiind literalmente demolat de Dinamo in cupa ligii si lasat cu buza umflata si in Europa nereusind sa iasa din ceea ce noi o numeam cea mai usoara grupa posibila, singurul obiectiv al acestuia ramane titlul de campion.

Acesta continua sa ne spuna ca nu exista nicio problema si ca incepand cu noua stagiune Steaua va juca ca niciodata in acest sezon, ramane de vazut daca acesta va reusi sa repare gafele apararii dar si atacul pasiv nepericulos pe care il practica in ultimul timp.

Vrand, nevrand, cand vorbesti de Steaua parca vorbesti si despre arbitraj, cuvintele devenind similare in opinia multor suporteri de fotbal, acestia avand mereu prim planul in aceste discutii, fie ca este vorba sa fie ajutati sau ca sunt dezavantajati. Arbitrul meciului de diseara va fi Radu Petrescu.

Sa recapitulam doar ultimul meci dintre Steaua si CFR jucat la Cluj, un meci cu o incarcatura foarte mare  la finalul caruia ambele echipe au acuzat grav arbitrajul, Alibec si Deac fiind eliminati eronat in opinia multora dar si acordarea a doua lovituri de pedeapsa inexistente.

Steaua are antecedente si in ultimele dispute , pe 1 martie in meciul Steaua-Dinamo, s-au dictat doua lovituri de la 11m iar cu o saptamana in urma la un alt meci major pentru ros-albastrii, Craiova-Steaua s-au acordat de asemenea doua lovituri de pedeapsa. 

Asadar acestea fiind spuse , va ofer o cota de 2,95 : Se va dicta lovitura de pedeapsa? Da