Derby catalan in LaLiga!

Ultimul meci al zilei din La Liga se va juca intre Espanyol si Barcelona, marile rivale din Barcelona. Bineinteles ca Barcelona este favorita, chiar daca meciul se va juca pe RCDE Stadium, stadionul lui Espanyol Barcelona.

Espanyol este pe locul 9, un sezon oarecum reusit daca ne uitam la numarul punctelor acumulate pana acum, 50 de puncte, si mai ales ca inca poate sa mai adune inca puncte in ultimele patru meciuri ramase. Espanyol insa nu va putea chiar daca va castiga toate meciurile nu va putea sa prinda vreun loc de Europa League. Espanyol va juca fara Oscar Duarte, iar Martin si Vazquez sunt incerti. Espanyol a jucat slab in ultimele etape, infrangere acasa cu Atletico, 0-1 si egal la Gijon, 1-1. Este una dintre echipele care a inchis mult meciurile in acest sezon. Chiar daca Barcelona a castigat acasa cu 4-1 cred ca aceasta victorie nu se poate repeta. Ultimele meciuri directe aici au fost slabe in numar de goluri, 2-0 Barcelona de doua ori, 0-0 o data si 1-0 o data tot pentru Barcelona. 

Barcelona este obligata sa invinga. La ora la care scriu Barcelona este pe locul 2, in conditiile in care Real Madrid conduce cu 1-0 in meciul cu Valencia, si mai mult ca sigur Real Madrid va castiga. Astfel pana la ora meciului Barcelona va trece din nou pe locul secund. insa cu o victorie echipa va prelua din nou sefia in La Liga. Insa cum au fost ultimele meciuri directe jucate pe stadionul lui Espanyol, cu siguranta Barcelona va fi tinuta in sah, si nu cred ca va fi un spectacol mare pe tabela de marcaj. Luis Enrique nu se va putea bazza pe Vidal si Rafinha, iar Mathieu este incert. Vor fi Suarez, Messi si Neymar in atac, insa nu va ganditi ca vor avea prea multe oportunitati. Meciul se poate termina si 1-0 sau 2-0, si cu siguranta toti de la Barcelona vor fi multumiti la finalul meciului.

Asadar ma astept la un joc strans, posibil ca pana la urma Barcelona sa castige cu 1-0 sau maxim 2-0.
5904b553d3eca_1493480787.png

Voi miza pe un meci in care se vor inscrie sub 3.5 goluri, cota 1.76 la NetBet