Depunerea si plasarea primului pariu la casa online Netbet

Celor ce descopera acum pariurile online sau celor care abia au implinit 18 ani, varsta legala de la care ai voie sa joci la pariuri, nu le este usor sa se acomodeze cu formatul caselor online. Sigur, sa plasezi pariuri nu este deloc complicat, insa daca faci asta pentru prima data ti s-ar putea parea dificil.
 
Astfel, in acest articol vom prezenta pe larg cum se realizeaza depunerea si plasarea primului pariu la casa online Netbet, care ofera cel mai mare bonus la inregistrare din Romania. Pentru cei ce nu stiu, acesta este in valoare de 100%, pana la 1 500 lei, bonus care poate fi obtinut pe parcursul primelor 5 depuneri.
 

Obtine acum bonusul de 1500 RON la inregistrare >>

 
 

Prima depunere la Netbet


Dupa ce te-ai inregistrat la aceasta casa pariuri online ai posibilitatea de a alege modalitatea de efectuare a primului depozit.  Pentru a vizualiza toate modalitatile nu trebuie decat sa te loghezi si sa selectezi butonul verde numit ‘’Depunere’’, aflat in dreapta numelui tau de utilizator. Apoi se va deschide separat o fereastra mai mica, in care poti vedea  modalitatile de depunere pe care le ai la dispozitie.
 
Printre cele mai populare se numara depunerile prin VISA, Mastercard sau Entropay, prin portofelele virtuale Skrill si Neteller, prin Paysafecard, prin transfer bancar sau chiar prin agentiile offline Smith&Smith, Netbet fiind singura casa pariuri online care nu detine o agentie stradala in Romania, dar la care poti efectua un depozit prin intermediul unei agentii offline. Depunerea minima este 20 lei pentru toate modalitatile de plata. Niciuna dintre acestea nu percepe comision, la toate tranzactia realizandu-se instant in cont, cu exceptia transferului bancar, unde se realizeaza intre doua si cinci zile.
 
 

Primul pariu la Netbet


Odata efectuat primul depozit, suntem gata sa plasam primul pariu la casa online Netbet. Pentru asta putem merge in categoria ‘’Sport’’ sau la ‘’Pariuri Live’’.  V-am sfatui insa ca primele pariuri sa le plasati pre-live (inainte de startul meciului respectiv), asadar in categoria Sport. Observati in stanga paginii o lista din care puteti alege evenimentele pe care sa le pariati. Alternativ, puteti folosi bara mica din stanga sus, pentru a le cauta. Aici nu este nevoie decat sa tastati echipa pe care o cautati, iar la sugestii vor aparea toate partidele sustinute de acea echipa in perioada urmatoare, indiferent de sport.
 
 
Daca evenimentul este unul aflat in lista de sus, care cuprinde cele mai populare competitii, este de ajuns sa selectati respectiva competitie, pentru ca mai apoi sa apara partidele din acea competitie. Daca nu se afla in acea lista restransa, selectati sportul, apoi campionatul/turneul din care face parte partida pe care doriti sa o mizati. Apoi veti observa cum in centrul ecranului vor aparea toate partidele acelei etape. In dreapta cotelor afisate se afla numarul de optiuni disponibile pentru aceasta partida, cu un simplu click pe numar putandu-le vizualiza.
 

Apoi sunteti liberi sa plasati orice pariu doriti din oferta acelui eveniment. Odata plasata, selectia va aparea pe biletul de pariuri, aflat in coltul sus din dreapta sus. Apoi introduceti in acel chenar mic de pe biletul de pariuri miza pe care doriti sa o jucati, cea minima fiind de doar 0.27 lei. Dedesubtul selectiei si a mizei, va aparea inca o data miza plasata, dar si cota evenimentului, respectiv potentialul castig, acesta calculandu-se inmultind cota cu miza. Daca opinati ca este prea mica aceasta cota totala, repetati procedeul de alegere a unui eveniment. Puteti alege orice alta partida, mai putin cea care se afla deja pe biletul de pariere. Asta, desigur, daca doriti sa plasati un pariu multiplu (cu doua sau mai multe selectii).
 

 

Unde pot vedea pariul plasat?


Imediat in dreapta biletului de pariuri observati tabul intitulat ‘’Pariurile mele’’. Selectandu-l, veti vedea toate pariurile pe care le aveti deschise in acel moment. Asta include selectia, cota totala, miza plasata si potentialul castig. Daca este vorba despre un bilet cu mai multe selectii faceti click pe numarul de selectii pentru a le vizualiza pe toate.