De acum poti plasa pariuri pe bilete aflate in joc

Cu doar cateva zile in urma aceasta casa de pariuri ne-a surprins placut, schimbandu-si interfata, scopul fiind cel de a atrage mai multi utilizatori. Sigur, casa sta bine la acest capitol, clasandu-se in topul caselor online licentiate in Romania, insa intotdeauna este binevenita o schimbare. Cei care au accesat deja noua interfata probabil au remarcat sectiunea “Add2bet”, una care nu se mai gaseste la nicio alta casa de pariuri. Cu siguranta ati fost curiosi sa vedeti  ce ascunde aceasta noua sectiune.


Adaugarea noului pariu pe biletul deja existent se face foarte usor


Aceasta facilitate iti permite sa adaugi un pariu la orice bilet deschis din contul tau care dispune de functia Cash Out. Astfel, dupa ce te-ai  hotarat asupra pariului pe care doresti sa-l plasezi, alege un bilet la care ai disponibila functia Cash Out. Pentru adauga pariul pe biletul pe care il doresti nu trebuie decat sa optezi pentru “Alege un pariu pentru editare”, optiune care se gaseste sub butonul “Pariaza” al noului pariu, dupa  care sa apesi butonul “Adauga la acest pariu”, aflat dedesubtul tuturor biletelor la care ai posibilitatea de a opta pentru Cash Out. Noua miza reprezinta valoarea Cash Outului


Dupa ce ai adaugat pariul pe bilet, castigul la acel moment de pe bilet (Cash Outul) reprezinta noua miza a biletului. Prin urmare, selectiile de pe bilet vor fi plasate la cotele disponibile in acel moment (al adaugarii noului pariu). Evident, este vorba despre selectiile care sunt in desfasurare sau nu au inceput inca, nu si despre cele deja incheiate. Altfel spus, noua selectie se adauga la cele de pe biletul ales (care nu s-au incheiat), miza fiind egala cu valoarea Cash Outului. In cazul in care valoarea Cash Outului a fost schimbata dupa ce ai selectat un pariu/bilet deschis eligibil, dar inainte de a-l plasa ti se va indica faptul ca operatiunea nu poate fi finalizata si trebuie anulata, pariului initial nu i se va face Cash Outul, iar noul pariu nu va fi plasat. 


Practic, folosind optiunea “Add2bet” nu va trebui sa adaugi din nou selectiile de pe biletul respectiv, plus noua selectie, cea aleasa de tine, daca ai fi utilizat functia Cash Out. Este bine stiut faptul ca majoritatea pariorilor prefera “sa arda” anumite etape in plasarea pariurilor pentru a economisi timp , iar optiunea “Add2bbet” exact cu asta se ocupa. Incheiem prin a spune ca aceasta optiune nu este disponibila daca doresti sa plasezi pariuri Each Way (E/W).


Optiunea “Add2bet” iti faciliteaza mult plasarea unui bilet. Incearc-o si tu!