Si englezii pariaza, nu-i asa?

Atacantul echipei FC Liverpool, Daniel Sturridge, este anchetat de Federaţia engleză de fotbal, pentru infracţiune la regulamentele FA privind pariurile sportive, a anunţat The Independent.

Sturridge a fost acuzat că a dat unor terţi date necomunicate publicului

În urma unei anchete, Daniel Sturridge este acuzat că ar fi dat unor terţi date referitoare la jucători, antrenori sau sancţiuni disciplinare, informaţii necomunicate publicului. Conform comunicatului Federaţiei engleze de fotbal, faptele au avut loc în luna ianuarie a anului 2017. Jucătorul "cormoranilor" va avea termen până pe data de 20 noiembrie, ora 18:00, pentru a răspunde acuzaţiilor FA. Din câte se pare, ar fi fost un pariu cu cinci cifre, în care cineva ar fi pariat că jucătorul se va transfera la Internazionale Milano, în perioada de transferuri din luna ianuarie. Ţinând cont că acest transfer nu a mai avut loc, probabil jucătorul va fi achitat.

Sturridge a spus că nu a jucat niciodată la pariuri

În vârstă de 29 de ani, Daniel Andre Sturridge are 26 de selecţii la echipa naţională a Angliei. Jucătorul care s-a născut la Birmingham a jucat până acum la 5 cluburi din Anglia, la Manchester City, Chelsea Londra, Bolton Wanderers, FC Liverpool şi West Bromwich Albion. Atacantul a spus că nu a jucat niciodată la pariuri în fotbal. "Daniel şi-a manifestat întreaga disponibilitate de a coopera la această anchetă, jucătorul afirmând totodată că niciodată nu a făcut pariuri în fotbal", a fost declaraţia unui purtător de cuvânt al clubului FC Liverpool.