Dallas Stars - St Louis Blues, meciul decisiv al seriei

Va recomand aici sa mizati pe un pariu de Sub 5,5 goluri, la o cota de 1.66 oferita de Unibet

 

Unul din cele mai tari dueluri in playoff-ul NHL din acest sezon este cel dintre Dallas Stars si St Louis Blues, doua echipe cotate cu sanse mari la castigarea Cupei Stanley, insa una dintre ele va parasi competitia in aceasta noapte. Scorul la general este 3-3 si Stars porneste usor favorita, avand avantajul propriei arene in acest meci decisiv, insa la o partida cu o asemenea incarcatura orice este posibil. 

 

 

Blues a avut sansa sa incheie socotelile in meciul precedent de pe teren propriu, insa o prima repriza nefasta, cu 3 goluri incasate de Brian Elliot din 7 suturi au facut ca Stars sa preia conducerea, 0-3. Blues a incercat revenirea insa nu a reusit sa inscrie decat de 2 ori, in timp ce rezerva Jake Allen, care l-a inlocuit pe Elliot imediat dupa primirea celui de-al 3-lea gol, si-a pastrat poarta neatinsa. 

 

Elliot a fost in opinia coechipierilor sai cel mai bun om de pana acum in playoff, iar acestia il sustin in continuare si cred ca el va fi titular in acest meci, chiar daca antrenorul Hitchcock a declarat ca se va decide in ziua meciului referitor la acest aspect. De partea cealalta, finlandezul Kari Lehtonen a aratat o forma foarte buna si este cu siguranta foarte motivat sa faca un nou meci foarte bun si sa-si duca echipa catre victorie. 

 

Doar 2 din cele 6 meciuri jucate de cele doua in aceasta serie de playoff au avut mai mult de 5 goluri marcate, iar in acest meci nu cred ca se poate pune problema de goluri multe, deoarece ambele echipe vor fi destul de prudente si vor incerca sa faca cat mai putine greseli in defensiva. Miza isi va spune cuvantul iar spectacolul va fi lasat pe planul 2.