Cunoaste singura casa online care nu retine impozit pana pe 31 iulie

Dupa cum probabil multi dintre voi ati aflat, de zilele trecute s-a decis impozitarea la sursa pentru retragerile de la casele de pariuri, lucru asteptat de toata lumea. Ce implica si cum te va afecta asta gasesti in acest articol.


Cunoaste singura casa online care nu retine impozit pana pe 31 iulie, in ideea de a iti da timp pentru a te obisnui cu aceasta veste. Este vorba despre Unibet, care nu te va impozita pentru nicio retragere pe care o vei face pana la data de 31 iulie 2018, daca aceasta este in limita a 15 000 euro. In cazul in care retragerea va depasi 15 000 euro vei plati un impozit de 16% sau 25%, in functie de suma retrasa. 


Aceasta nu este insa singura veste buna pe care Unibet o ofera, o alta fiind cea conform careia suma minima depusa prin cardul de credit/debit a scazut. Astfel, daca nu puteam depune mai putin de 50 lei la Unibet utilizand cardul de bancar, acum putem efectua un depozit mai mic, cel minim scazand la 25 lei. Asta a venit ca urmare a numeroaselor solicitari ale utilizatorilor de a scadea depozitul minim. Cum Unibet asculta de opinia utilizatorilor, aspect ce a contribuit la castigarea titlului neoficial de cea mai apreciata casa de pariuri din Romania, a pus in aplicare dorinta lor.


Rezumat


- De zilele trecute toate casele online te impoziteaza cu 1%, 16% sau 25% pentru fiecare retragere efectuata


- La Unibet nu vei plati impozitul de 1% pentru fiecare retragere de maxim 15 000 euro efectuata pana pe 31 iulie, acesta fiind platit de casa de pariuri


- De asemenea, Unibet a scazut limita de depunere prin cardul de credit/debit de la 50 RON la 25 RON


Profita de faptul ca la Unibet poti retrage toata suma propusa timp de 4 luni >>>