Cum transformi mai ușor bonusurile în bani reali la cazino

Unul dintre avantajele jocului la cazinourile online este că ele oferă recompense nenumărate clienților noi sau celor deja existenți, însă banii primiți sunt sub formă de bonus. Pentru transformarea lor în bani reali care se pot retrage există câteva idei care oferă un randament mai mare atât timp cât sunt respectate câteva reguli.

Transformarea banilor bonus în bani reali poate uneori să fie o problemă care ne dă multe bătăi de cap atunci când jucăm la cazinourile online licențiate în România. Până la urmă trebuie să jucăm după cum vor operatorii pentru că înainte suntem întrebați dacă acceptăm termenii și condițiile. Unele pot fi prietenoase sau mai puțin avantajoase pentru că altfel toată lumea ar transforma bonusul și ar retrage banii. Iată câteva dintre condițiile de rulaj, cel mai des întâlnite:

  • Rularea depunerii + bonusul primit de X ori (uneori chiar și 40 X).
  • Efectuarea rulajului într-un timp de cel mult câteva zile (7 zile în unele cazuri).
  • Miză maximă de pariere (20 RON în unele cazuri).
  • Rularea bonusului doar la anumite jocuri de tip slot.
  • Contribuția la rulaj depinde de opțiunea aleasă (de regulă sloturile au rulaj 100%, nu și jocurile de masă care uneori nu sunt acceptate pentru efectuarea rulajului).
  • Miză maximă ce poate fi retrasă.

Uneori lucrurile sunt mai simple decât par, iar cu puțin noroc cred că putem face conversia banilor bonus în bani reali mult mai ușor decât ne așteptăm. Trebuie doar să ne folosim de ceea ce ne permite operatorul unde am optat să primi bonusul de bun venit. Iată care sunt aceste metode:

Găsirea slotului potrivit

De cele mai multe ori când jucăm pe bani bonus nu luăm în considerare că trebuie efectuat rulajul. Chiar se întâmplă să trecem prin sutele sau chiar miile de sloturi ale unor operatori precum Betano Casino și să ne pierdem. Deși toate par la fel, jocurile de păcănele diferă, iar ceea ce le face să fie diferite sunt caracteristicile. Drept urmare, conform cifrelor pe care acestea le au, cele mai bune sloturi pentru rularea unui bonus sunt cele cu volatilitate scăzută și multe linii de plată, iar un prim joc care îmi vine în minte este 40 Super Hot de la Amusnet Interactive fost EGT.

Prin volatilitate scăzută înțelegem că rata câștigurilor obținute nu este atât de mare, iar de cele mai multe ori există câștiguri mici și dese. Acum depinde și ce înseamnă mici pentru că dacă vrem să rulăm bonusul de bun venit de la Mr. Bit în valoare de până la 2.500 RON + 500 rotiri gratuite la păcănele EGT atunci evident nu jucăm pe miză de 1 RON. Să presupunem că jucăm pe miză maximă prin care putem efectua rulajul, adică 20 RON. Dacă după o sesiune am început cu 1.000 RON și terminăm cu 900 RON; atunci obiectivul a fost atins pentru că s-a efectuat o mare parte din rulaj.

Nu cumpărăm speciale

Da, știu că jocurile cu specială sunt o tentație pentru toată lumea care preferă genul de jocuri precum The Dog House Megaways de la Pragmatic Play. Activarea specialei este punctul culminant, iar datorită tehnologiei acum nu mai trebuie să așteptăm după cum ne este norocul pentru a „prinde speciala”, ci o putem activa contracost, uneori în schimbul a 100 X miza cum se întâmplă în cazul jocului menționat anterior.

Pe de altă parte, dacă vrem să cumpărăm speciala de cele mai multe ori nu este deloc o idee bună și vorbesc din proprie experiență. Mi s-a întâmplat să cumpăr și zeci de speciale la același joc într-o sesiune și doar 2/10 să plătească peste suma pe care am cheltuit-o pentru activarea caracteristicii speciale. În plus, nu contribuie la efectuarea rulajului și ne trezim cu o balanță scăzută și un procentaj foarte mic din rulaj.

Nu pariem de dragul de a paria

Gândul de a juca cu banii cazinoului uneori ne relaxează creierul și avem impresia că dacă pierdem nu ne afectează cu nimic. Totuși, lucrurile nu stau deloc așa, ci nu trebuie să uităm faptul că am beneficiat de bonus în urma depunerilor pe bani reali efectuate. Drept urmare, în momentul în care am optat pentru pachetul de recompense de bun venit sau oricare alt bonus trebuie să ne facem un plan de bătaie pentru a putea profita de lucrul acesta și în cel mai scurt timp să retragem măcar suma depus inițial.

Așa cum am spus și la primul punct, bine ar fi să identificăm jocurile cu volatilitate scăzută sau cel mult medie și dacă este cazul și platforme ne permite, să căutăm acele jocuri cu RTP Live mare. Există platforme care ne oferă posibilitatea de a vedea care sunt sloturile cu cele mai bune plăți din ultimele zile sau care au RTP mare. Procentul de întoarcere al câștigului sau RTP este o caracteristică importantă a unui joc. Deși este calculat la milioane de rotiri, uneori poate fi de mare ajutor atunci când dorim rularea bonusului.

Una peste alta, trebuie disciplină în orice, chiar și atunci când doar vrem să rulăm un bonus, indiferent de valoarea lui. Ți-am prezentat trei situații care sunt de real ajutor atunci când ne propunem să avem un plan de atac și cred eu că prin respectarea lor vor crește și șansele de a efectua retrageri după conversia banilor bonus în bani reali.