Cum sa atragi cititori pe blogul tau Intelbet

Noul sezon incepe in mod normal la sfarsitul verii.

Oamenii sunt abia intorsi din concediu si sunt plini de energie.  

In majoritatea sporturilor incep sezoane noi, pariurile sportive online intra intr-o faza activa, iar blogul Intelbet este locul perfect unde iti poti impartasi gandurile cu ceilalti membri ai comunitatii.

Mai mult, toate concursurile organizate de Intelbet in colaborare cu diferite case de pariuri online, acorda un avantaj participantilor care au un blog pe site-ul Intelbet, care au mai multe comentarii pe site, care per total sunt mai activi.
Astfel, m-am gandit sa va ofer cateva sfaturi pentru un start mai bun pe blogul Intelbet, sau pentru a face mai interesant blogul pe care il ai deja deschis.


 

Gaseste-ti o nisa


Personal, sunt adeptul blogurilor nisate. Gaseste-ti o nisa, gandeste-te la ce anume ti-ar face placere sa scrii, la un anumit sport, un anumit sistem de pariuri, o strategie, incerca sa faci lucrurile mai interesante axandu-te doar pe acea nisa.
 

Fotbalul este sportul rege, dar nu este singura optiune


Fotbalul este cel mai popular sport. Majoritatea pariorilor pariaza pe fotbal, dar acest lucru se intampla tocmai din motivul ca nu exista foarte multe surse de informare cu privire la pariurile pe alte sporturi.

Daca te pricepi la alte sporturi, nu ar fi rau deloc ca din cand in cand sa provoci audienta cititorilor de fotbal printr-un articol de genul “De ce consider ca baschetul este un sport mai profitabil la pariuri decat fotbalul”. Sau tenisul, sau baseball-ul, sau cricket-ul sau orice alt sport din lumea asta.

Vei fi surprins sa observi ca audienta pe care tu o credeai axata pe fotbal, este de fapt axata pe sport in general.

Suntem cu totii de aici iubitori ai sportului si ai pariurilor sportive. Altfel, nu am avea ce cauta aici si in momentul asta eram pe un site de gradinarit, pe un tabloid, sau mai stiu eu ce alt interes am fi avut. Nimeni nu ne obliga sa citim si sa scriem despre sport si pariuri sportive, doar pasiunea ne aduce aici. Si atunci cand faci un lucru cu pasiune, se vede…
 

Decoreaza-ti articolul


Un text bun nu este suficient.

Adauga poze, adauga un video, scrie titlul si subtitlurile cu un font diferit pentru a-i ajuta si pe cei care citesc pe diagonala. Sa nu cazi totusi in extrema cealalta si sa folosesti 5 culori diferite in articol. Discutam despre decorarea unui articol, nu a pomului de Craciun.
 

Alege-ti titlul articolului cu grija


Capteaza interesul prin intermediul titlului. Fa-l informativ. Nu-l face plictisitor (“Pariuri 10.09.2016”). Nu adauga semne de exclamatie inutile – 3 semne de exclamatie nu atrag atentia, cum nici un titlu scris cu litere mari nu este mai atractiv (“Ce am pariat azi!!!” sau “CE AM PARIAT AZI!!!!!!!”)

Inceraca sa atragi atentia asupra a ceea ce sa se astepte audienta ta de la acel articol. Fii onest, nu incerca sa vinzi mere in titlu si pere in articol.

Trebuie sa intelegi ca titlul si imaginea principala din articol sunt esentiale si de aici vine impulsul cititorului de a da click si a citi articolul mai departe.
 

Foloseste umorul in articolele tale


Umorul – este intotdeauna de impact.

Oamenii prefer textile simple.

Un text bun va fi probabil apreciat, dar daca presari si umor pe alocuri, succesul este garantat.


 

Fii concis in exprimare


Fii concis, laconic in exprimare. Timpul inseamna bani, asta stim cu totii. La fel si articolele, nu te pierde in detalii, exprimat-I gandurile si ideile in mod clar, concis si usor de citit. Cititorii iti vor fi recunoscatori.
 

Testeaza strategii


Oamenii adora experimentele.

Exista o multime de strategii financiare si strategii de pariuri. Nu ai timp suficient sa le testezi pe toate. Dar cand testezi o strategie, impartaseste si cu ceilalti si iti vor fi recunoscatori, la fel cum si tu vei fi recunoscator atunci cand cineva testeaza o strategie si impartaseste cu tine.

Fii o sursa de inspiratie pentru ceilalti si ceilalti vor fi la randul lor o sursa de inspiratie pentru tine.
 

Profitabilitatea


Daca ai un blog in care oferi ponturi, asigura-te ca cititorii stiu in orice moment care este rata de profitabilitate a ponturilor tale.

Poti lasa un comentariu in fiecare articol in care sa precizezi daca a fost castigator sau nu, da poti face si un articol la sfarsit de saptamana sau de luna in care sa prezinti ce pariuri ai incercat in perioada respectiva si ce rata de profit ai avut.
 

Aminteste-ne despre tine


Fii activ in comentarii, fii mereu pe faza. Adauga la sfarsitul comentariului un indemn catre ceilalti utilizatori sa se aboneze la blogul tau pentru a primi mereu notificari atunci cand postezi un articol.