Cum putem evita limitarile la casele de pariuri?

Un lucru destul de enervant pe care il gasim la toate casele de pariuri online il reprezinta limitarea mizelor.
 
Pe de alta parte, casele online trebuie sa isi ia si ele masuri de precautie, parandu-li-se poate suspect ca, dintr-o data, plasam o miza foarte mare pe un pont. Evident, cu cat e mai mare cota, cu atat miza maxima pe care poti sa o plasezi pe acel pariu este mai mica. In cazul in care mizezi o cota peste 5.00 casa de pariuri te poate limita la o miza de 500 RON sau chiar mai jos, la o cota peste 2.00 miza maxima la unele case poate trece de 1 000 RON, insa la altele nu trece nici macar de 500 RON. La cote sub 2.00 casele sunt ceva mai permisive, insa nu foarte. Asta la pariurile pre-meci, fiindca la cele live limitarile sunt ceva mai drastice. Depinde mult si de casa la care alegi sa pariezi, dar si de tipul de pariu.
 

59b75bde63470_1505188830.png
Sursa foto: www.b365.ro
 

1. Plaseaza acelasi pariu la mai multe case online daca doresti o miza mare


In cazurile in care descoperi o optiune cu sanse foarte mari de reusita si doresti sa plasezi o suma mult mai mare decat de obicei, nu este indicat sa o faci la o singura casa pariuri online, ci la doua sau chiar la mai multe. In acest fel, vei evita daca nu acum, atunci pe viitor, ca respectiva casa de pariuri sa te limiteze. Aceasta limitare nu respecta un tipar standard, aplicandu-ti-se in functia de miza plasata, dar si de cota evenimentului.
 

2. Sure beturile sunt taxate imediat


De cand a devenit obligatoriu sa ai licenta pentru a opera in Romania, nu prea mai gasim locuri in care sa profitam de sure bets. Sigur, sunt site-uri specializate care iti arata surebeturile de la casele de pariuri, doar ca foarte multe din casele oferite acolo nu au licenta de operare in Romania, trebuind, asadar, sa studiezi oferta a cat mai multe case online ca sa descoperi eventualele sure beturi. Foarte rar vei gasi unul.
 
Sure betul sau pariul sigur apare daca vei genera profit in cazul in care vei plasa toate variantele posibile pentru un tip de pariu (la doua sau trei case online). Profitul este insa foarte mic, pentru a castiga o suma decenta trebuind sa plasezi sume destul de mari. Iar casele de pariuri se prind imediat daca mizezi astfel incat sa obtii un pariu sigur, asta mai ales daca suma pariata nu este una rotunda. Poate te vor  lasa de doua-trei ori sa folosesti aceasta modalitate, insa dupa aceea te vor limita. In opinia noastra si nu doar a noastra, pentru un profit garantat de maxim 5% nu merita timpul investit in “puricarea” ofertei.
 

3. Nu pacali casa de pariuri


In general, transmisiunile sportive si updatarile/blocarile de cote au un decalaj de aproximativ 5 secunde fata de actiunea in timp real. Astfel, ai putea profita de acest fapt mergand pe un stadion si plasand pariul imediat dupa marcarea unui gol sau acordarea unui corner la fotbal. Chiar si asa, este greu ca pariul sa se valideze pana se blocheaza cotele, insa aceasta metoda este interzisa de catre casele de pariuri, fiind lesne de inteles motivul. Poate ca vei reusi sa faci asta o data sau de doua ori, apoi insa casa prinzandu-se de schema si taxandu-te.
 

4. Nu profita de greselile de cote efectuate de casa de pariuri


Spre surprinderea noastra, unii pariori chiar cred ca, in cazul in care o casa online a inversat sau, pur si simplu, a gresit cotele, lucru care nu se intampla prea des, cel putin la casele de pariuri cunoscute, ea nu se va sesiza la un moment dat. Cand se intampla asta, casa nu doar iti anuleaza pariul, dar te va lua in vizor in vederea pariurilor viitoare. Daca astfel de practici se vor repeta, este foarte posibil sa iti fie limitat contul.
 

5. Nu plasa pariuri doar cand ai de rulat vreun bonus


Aici ne referim atat la bonusul de bun-venit, cat si la bonusuri venite de pe urma altor promotii. Daca vei miza doar pentru a rula bonusul de bun-venit sau cel provenit din promotii, iar apoi vei retrage banii castigati, cu siguranta vei fi monitorizat, iar casa de pariuri va lua masuri odata ce ai plasat un pariu suspect. Repetam, aceasta limitare nu inseamna blocarea contului, ci doar faptul ca nu vei mai putea plasa sume atat de mari pe pariu/bilet.
 

Concluzii

 
  1. Casele de pariuri isi dau seama imediat daca ai o activitate suspecta
  2. Evita, pe cat posibil, sa plasezi sume mult mai mari decat de obicei, mai ales daca mizezi pe un pariu cu o cota mare
  3. Daca “schema” iti iese o data sau de doua ori, fii sigur ca nu ti se va permite de catre casa de pariuri sa profiti prea mult timp de acea bresa.