Cum pariez pe under goluri în hochei

Hocheiul pe gheață este unul dintre cele mai populare sporturi în rândul pasionaților de sport și implicit în rândul pariorilor. recum fiecare sport pe care poți paria, regăsești în oferta caselor de pariuri online licențiate din România mai multe piețe printre care și pariurile pe under/over. În cadrul acestui articol despre asta vorbim, respectiv despre pariurile pe under goluri în hocheiul pe gheață și cum pariezi pe ele să ai mari șanse de reușită.

Atât fanilor, cât și pariorilor le plac meciurile spectaculoase, iar în hocheiul pe gheață rareori se întâmplă să vezi un meci care se termină cu cel mult două goluri. Drept urmare, dacă în fotbal 2,5 goluri este considerată media optimă pe care poți paria, în hochei linia este 5,5 goluri, dar la fel de bine poți opta și pe un număr mai mare sau mai mic de goluri înscrise în cadrul evenimentului ales. Pariurile pe goluri sunt printre preferatele jucătorilor pentru că sunt foarte ușor de înțeles, uneori și de anticipat dacă sunt urmați corect pașii pe care urmează să-i găsești în rândurile de mai jos:

Cum analizezi corect un meci de hochei

Cu răbdare, uneori cu multă răbdare pentru că sunt meciuri unde echipele implicate sunt inconstante și atunci câteva mici aspecte fac diferența decisiv și pariul tău under goluri va avea șanse de reușită. Spre exemplu, statistica meciurilor directe și rezultatele înregistrate în precedentele cinci runde. O formă bună de moment înseamnă un ritm pe care îl impun echipele și de cele mai multe ori este un principiu de bază în analiza unui meci și stabilirea pronosticului recomandat.

Aportul portarilor și a compartimentului defensiv

Remarcabil uneori și decisiv totodată, portarul este cel care poate să decidă de unul singur soarta unui meci. Cine l-a avut adversar în sezonul 2022/23 NHL pe Linus Ullmark sigur nu s-a simțit confortabil. Portarul suedez al echipei Boston Bruins a avut în sezonul trecut cel mai ridicat procentaj în ceea ce privește șuturile apărate (.938). Atunci când ești în spatele unor apărători de top precum Charlie McAvoy sau Hampus Lindholm. Cei doi jucători ai aceleiași echipe Boston Bruins au fost incluși la începutul sezonului pe o listă cu top 20 cei mai buni apărători în cel mai puternic campionat de hochei pe gheață.

Alegerea nu a fost deloc una eronată, Bruins este echipa care la ora actuală are cea mai bună apărare din hocheiul nord-american, la fel cum s-a întâmplat și în sezonul anterior.  Cu o asemenea echipă în defensivă sunt rare ocaziile când poți să mizezi pe un alt pariu decât under goluri. În același timp trebuie analizată și strategia de joc pe care antrenorul o adoptă, dacă scoate portarul des când echipa lui este condusă sau doar în ultimele secunde. Cum terenul de joc este mai mic decât în alte sporturi, scoaterea portarului și înlocuirea lui cu un jucător de atac este o practică pe care toate echipele o adoptă dacă sunt conduse, iar lucrul acesta este des speculat și se înscriu goluri în ultimele secunde.

Aportul fanilor în evoluția echipei

Susținerea echipei favorite este ceva normal în orice sport, dar în hochei este uneori decisiv și contează enorm. Sunt echipe care atunci când joacă pe terenul propriu pleacă cu un avantaj important în fața oricărui adversar, iar aici este strict meritul fanilor pentru că știu cum să își încurajeze favoriții. Impactul este și mai mare dacă meciul intră în prelungiri pentru că acolo câștigă echipa care înscrie primul gol.

Programul încărcat

În hochei uneori ritmul este susținut și există riscul ca anumiți jucători să nu se simtă tocmai în elementul lor. Suprasolicitarea oamenilor care fac diferența într-o echipă este posibil să apară chiar dacă la hochei există mai multe linii pe care antrenorul le poate introduce în teren și astfel să dozeze efortul jucătorilor, dar lucrul acesta nu înseamnă că nu se resimte.

Sfaturi și strategii utile pariorilor pentru a alege pariul "under"

Sportul este mult mai ușor de înțeles decât fotbalul, iar cu o bună strategie de pariere le poate aduce pariorilor o balanță pozitivă la finalul unei sesiuni. Un avantaj pe care adepții pariurilor live îl au este că pot viziona multe meciuri din ligi precum NHL, KHL, DEL și multe altele atât video, cât și proiectate printr-o animație grafică. Astfel, își pot face o idee despre ritmul de joc, agresivitatea echipelor și dacă, fiind conduse pe final de meci, procedează la înlocuirea portarului cu un jucător de câmp atunci când echipele atacă.

Evită pariurile pe final de meci

Hocheiul este un sport de totul sau nimic pe final de meci, atunci când diferența este de unul sau cel mult două goluri. Cotele vor fluctua și pentru pariuri under goluri mereu cotațiile vor fi mici și riscante totodată. În hocheiul pe gheață nu există tragere de timp, iar în momentul când arbitrul fluieră pentru o infracțiune sau dacă un gol este înscris, cronometrul se oprește până la reluarea meciului.

Folosește pariurile ajustabile

Avantajul pariurilor under goluri la hochei pe gheață este că operatorii de pariuri sportive online vin cu mai multe variante de pariere.

Cum se poate observa și din poza de mai sus, Betano pariuri oferă șase tipuri de pariuri pentru under/over goluri în privința meciului Carolina Hurricanes - Philadelphia Flyers. Pariurile ajustabile (sub 6.5 goluri, sub 7.5 goluri, sub 8.5 goluri) sunt o soluție suplimentară pentru acei jucători care folosesc strategia Easy Money (pariuri consistente pe cote mai mici).

Folosiți site-uri de statistică

Nu te lăsa niciodată condus 100% de ceea ce spun oamenii care se pricep poate mai bine la hochei pe gheață. Nimic nu este sigur, iar când vine vorba de banii tăi ar fi bine să analizezi individual alegerea făcută și cel mai simplă pentru a face lucrul acesta este să folosești site-ui de statistică, uneori există astfel de site-uri dedicate fiecărei competiții importante atât din Europa, cât și din America de Nord.

O implicare mai mare în ceea ce privește analiza unui meci din hochei pe gheață poate aduce un profit pe măsură. Pariază responsabil și nu mai mult decât îți poți permite sa pierzi!