Cum pariez pe fotbal Serie A - interviu cu Maraz

Maraz este specialistul Legalbet in Serie A. E unul dintre primele patru campionate din Europa ca valoare, si multi pariori joaca pe meciurile din Italia. Sper sa gasesti sfaturi de valoare in acest mini-interviu, care sa te transforme intr-un parior mai bun si mai responsabil.

 

1. De cât timp urmărești  meciurile din Serie A și care sunt motivele pentru care pariezi pe meciurile din acest campionat?

Campionatele puternice de pe bătrânul continent au fost mereu mediatizate corespunzător, mult mai bine decât competiția noastră internă. 

Fiecare om pasionat de un anume campionat a putut afla un rezultat,  citi o cronica sau un articol după etapa din Serie A, în cazul meu. 

E un campionat aparte, chiar dacă nu mai are strălucirea de acum 10-15 ani, de cand il urmaresc. E de pariat pe meciurile astea pentru că există angajament, ai certitudinea că se joacă fotbal adevarat, indiferent de numele echipelor ce se intalnesc.

 2. Cum analizezi meciurile, ce resurse statistice folosesti?

Resurse statistice sunt suficiente pe internet, bănuiesc că cine pariază sau oferă sfaturi se va axa pe câteva până la urmă.

O confruntare e greu de analizat sub toate aspectele, însă e important să ții cont de forma echipei (jucătorilor),  de eventualele absențe, de datele statistice și lista nu se încheie aici. 

Goal.com e unul din site-urile relevante pentru cine vrea să fie la curent cu fotbalul italian, pentru a putea paria în cunoștință de cauză.

 3. Managementul banilor. Cum iti gestionezi banii alocati pariurilor?  

E foarte important ca atunci când pariezi să o faci cu responsabilitate și indiferent dacă pierzi sau câstigi.

 Când câstigi nu strică să ai răbdare, să nu pariezi haotic, cum la fel de important e să te oprești când pierzi și ești tentat să mizezi doar pentru a recupera ceea ce ai pierdut.

Regula cea mai importanta pentru mine e de a nu mai paria atunci cand “banca” stabilita pentru luna in curs a fost pierduta. Spun stop si o iau de la capat luna viitoare, cu mai multa grija. 

4.Care sunt optiunile de pariere pe care le recomanzi pentru acest campionat si din ce motive? Ai o strategie de pariere favorita?

Serie A este în sezonul acesta un campionat mult mai atractiv, pentru că s-au înscris multe goluri, asta ar fi o varianta! Mai pot fi luate în calcul și reușite în prima repriză sau goluri în ambele reprize. 

Atentie, asadar, pare ca Serie A nu mai este acel campionat in care apararile sunt betonate si se marcheaza foarte putin.

Studiati statisticile recente si creati-va o baza de date noua, care sa va ajute cu adevarat. Nu intereseaza pe nimeni ca acum 20 de ani media de goluri pe meci in Serie A era de 1.68.

Folositi statistica in sprijinul vostru, dar nu deveniti prizonierul ei.

5. Care sunt sfaturile cele mai importante pe care i le-ai da unui parior?

Să aibă o suma de bani lunara alocata pariurilor pe care să nu o mareasca, orice s-ar întampla in luna respectiva. Chiar daca pierde, chiar daca e pe plus...

Și care să îi permită să mizeze treptat și sume mai mari, mai ales că mai pot apărea și surprize atunci când mizezi unul sau mai multe meciuri. De asemenea, trebuie să știe când să se oprească dacă strategia aleasă nu e una productivă. Si sa incerce alta, cu rabdare, prin incercari repetate.

E important să ai și o anumită detașare atunci când pariezi, o doză de nebunie sau fler, cum vreți să îi spuneți!

Pariurile sportive trebuie sa ramana o pasiune, in niciun caz sa nu sa faci un mod de viata din ele.