Cum pariez pe fotbal in LaLiga cu Marco Birlan

Marco este expertul Legalbet pentru prima liga din Spania- LaLiga. Am vorbit cu el despre acest campionat si despre cateva sfaturi de pariere pentru unul dintre cele mai tari campionate din Europa.

Sper sa va luati cateva idei bune de pariere de aici...

1. De cât timp urmărești La Liga și care sunt motivele pentru care pariezi pe meciurile din acest campionat?

 Afinitatea pentru LaLiga a venit in momentul in care la Madrid au aparut "galacticii". David Beckham a fost mereu idolul meu in materie de fotbal, iar in momentul in care a semnat cu Real, m-am indragostit iremedial de echipa. Desi la acea vreme aveam doar 10 ani, incepeam sa inteleg fotbalul. De la Figo, Raul sau Roberto Carlos la Valverde, Vinicius sau Militao, dragostea mea pentru Los Blancos si fotbalul spaniol a ramas neschimbata. 

 Faptul ca urmaresc aproape integral toate duelurile din LaLiga ma determina sa pariez cel mai des pe acest campionat.


 2. Cum analizezi meciurile, ce resurse statistice folosesti?

 In primul si primul rand, evident arunc o privire peste forma celor doua. Astept apoi anuntul oficial cu lotul acestora si caut eventuale probleme/tensiuni in vestiar. Nu ma bazez prea multe pe istoricul meciurilor directe, fiind o statistica irelevanta in opinia mea. Profit doar de moment!


 3. Despre Managementul banilor… Cum iti gestionezi banii alocati pariurilor?

 Managementul banilor reprezinta cel mai important pas in domeniul pariurilor, un pas pe care majoritatea din pacate nu il trateaza cu seriozitate. Banii alocati pentru pariuri sunt cei de care nu am nevoie pentru uzul personal, deoarece acest domeniu nu poate fi amestecat cu nevoi personale precum intretinere/utilitati/mancare etc. De asemenea nu pariez niciodata mai mult de 10% din bugetul lunar, pe un pronostic.


 4. Care sunt optiunile de pariere pe care le recomanzi pentru acest campionat si din ce motive? Ai o strategie de pariere favorita?

 Eu unul sunt adeptul solistilor (castigatoare meci sau sansa dubla). Exista insa foarte multe meciuri in LaLiga in care putem incerca "over-uri" la goluri, atunci cand se intalnesc Sevilla, Valencia, Villarreal, Real Madrid sau Barcelona. Cat despre pariurile speciale pentru cornere sau cartonase…cu tot respectul pentru cei care folosesc aceasta strategie, mi se pare un adevarat hazard - in care statisticile nu ajuta cu nimic.

5. Care sunt sfaturile cele mai importante pe care i le-ai da unui parior?

 In primul rand, pariurile nu trebuie sa depaseasca statutul de hobby. Este adevarat, cu anumite strategii, multa munca si putin noroc - se poate obtine un venit constant lunar. Trebuie insa sa delimitam pariurile de viata personala.