Cum pariem la World Cup 2022 - sugestii Radu

Mai este foarte puțin timp până la startul World Cup 2022, noi fiind interesați de cum vor aborda tipsterii noștri acest turneu final. Drept urmare, l-am interogat pe tipsterul Radu, iar sfaturile lui în privința Campionatului Mondial se pot dovedi prețioase, după cum se poate vedea mai jos.

1. Ce părere ai despre organizarea World Cup 2022 în Qatar? Au fost atâtea controverse legate de acest lucru, care e opinia ta?

Până și fostul președinte FIFA, Sepp Blatter, a recunoscut de curând că a greșit când a acceptat ca turneul final din acest an să se joace în Qatar. Eu nu am o părere bună, deoarece este timpul mult prea scurt între disputarea ultimei etape în campionatele interne și startul Campionatului Mondial. Mulți jucători sunt obosiți, asta putând conduce la accidentări. În aceeasi ordine de idei, nu cred că vom avea parte de prea mult spectacol la turneul final, cel puțin în faza grupelor.

2. Care e favorita ta la câștigarea World Cup 2022 și de ce?

Întotdeauna am fost adeptul unui stil ofensiv, acest stil făcând ca Italia sa câștige Europeanul de anul trecut. Cel puțin, primele meciuri, fiindcă, totusi, vorbim de Italia; nu putea juca în aceeași manieră întreg turneul. Brazilia a făcut o figură frumoasă în calificările CM 2022, marcând 40 goluri, primind doar 5. Mi-ar plăcea ca ea să devină campioană mondială.

3. Care crezi că va fi echipa surpriză la Cupa Mondială ?

Având în vedere circumstanțele, cred că vom vedea multe surprize la acest Campionat Mondial. Aș merge pe faptul că echipele africane, cu jucători tineri în lot, vor fi surpriza plăcută a acestui turneu. Dacă ar fi să aleg o singură echipă care să producă surpriza, aceea ar fi Ghana.

4. Ce jucător vezi ca favorit la titlul de golgheter al Cupei Mondiale?

O figură frumoasă cred că va face Kylian Mbappe. Franța are o grupă ușoară, în care sunt de părere că Mbappe va marca multe goluri. Îmi este însa puțin teamă de istoricul Franței la Mondiale. În 1998 a câștigat titlul, iar în 2002 a fost ultima în grupă; în 2006 a pierdut finala la penaltyuri, iar 4 ani mai târziu a terminat din nou ultima în grupă. Acum refuz să cred că nu se va califica, după ce în urmă cu 4 ani a devenit campioană mondială. 

5. Ce sfaturi speciale de pariere ai da pentru meciurile de la World Cup 2022? 

În primul rând, ca nimeni să nu investească în acest Campionat Mondial mai mult decat și-ar permite să piardă. Știm, cu atâtea mii de opțiuni la dispozitie tentația de a plasa multe pariuri este mare, însa puțin autocontrol este recomandat. În al doilea rând, aș sfătui să nu se parieze prea mult în faza grupelor, cel puțin în primele două etape, când riscurile de a apărea surprize sunt mari. În al treilea rând, să se pună accentul pe pariurile antepost. Acest tip de pariu este mai profitabil, în opinia mea, deoarece din două sau trei astfel de pariuri poți ajunge la o cotă totală pe bilet destul de mare, care să aibă și șanse mari de reușită. Am recomanda să nu se exagereze, totuși, cu mizele nici aici.