Cum pariem la World Cup 2022 - sfaturi de la Marco

Campionatul Mondial de fotbal 2022 este aproape de start, asadar am pregatit pentru voi o serie de intrebari pentru tipsterul Marco Birlan. Haideti sa aflam care sunt echipele sale favorite, ce parere are de Cupa Mondiala din Qatar si ce sfaturi le ofera pariorilor!

1. Ce părere ai despre organizarea World Cup 2022 în Qatar? Au fost atâtea controverse legate de acest lucru, care e opinia ta?

Mereu am fost de acord cu globalizarea fenomenului fotbal, însă turneul final din 2022 are mult prea multe semne de întrebare asupra sa. Chiar Netflix a realizat recent un documentar cu privire la corupția din jurul organizării acestui mondial.

Banii șeicilor au influențat evident această alegere și există multe atestări conform cărora muncitorii au fost exploatați.

De asemenea, organizarea unei Cupe Mondiale în mijlocul unui sezon competițional umbrește serios calitatea jocului. Putem vedea deja cum jucători precum Sadio Mane, Paul Pogba, Kante sau Diogo Jota ratează turneul final, tocmai din această cauză.


2. Care e favorita ta la câștigarea World Cup 2022 și de ce?

Favorita mea este Anglia, la fel ca la turneele precedente. Încă de mic am avut o afinitate pentru fotbalul englez (fiind fan înfocat Chelsea) și pentru naționala Angliei. David Beckham a fost primul meu idol în materie de fotbal.

3. Care crezi că va fi echipa surpriză la Cupa Mondială ?

Cred că Danemarca poate fi o surpriză plăcută la acest turneu final, mai ales după revenirea lui Eriksen – care arată excelent la Manchester United. Scandinavii sunt recunoscuți pentru puterea colectivă, iar Islanda a dovedit asta în anii precedenți.

4. Ce jucător vezi ca favorit la titlul de golgheter al Cupei Mondiale?

Dacă nu apar eventuale probleme medicale, cred că Neymar are cale liberă către titlul de campion mondial și cel de golgheter. Selecao arată incredibil, iar cu Vinicius si Rodrygo în jurul său, Neymar poate face show la Cupa Mondială. Acesta a arătat din nou poftă de joc la PSG și pare pregătit atât fizic, cât și mental.

5. Ce sfaturi speciale de pariere ai pentru meciurile de la World Cup 2022? 

În primul și primul rând, recomand ca pariurile antepost să fie plasate cât mai aproape de startul turneului. Vedem cum aceste zile sunt definitorii și jucători precum Sadio Mane ratează prezența la Mondial în ultimul moment.

De asemenea, vă sfătuiesc ca de la bun început să vă setați un buget pe care să nu îl depășiți.

Știu că un turneu precum Cupa Mondială este despre emoție, însă încercați să nu vă lăsați pradă emoțiilor atunci când mizați. Pariați cu mintea, nu cu inima.

Atât eu, cât și colegii mei vă pregătim zilnic cele mai bune avancronici, editoriale și bloguri – din care puteți extrage informatii utile pentru predictiile voastre de la World Cup 2022.

In centrul de pariere gasiti toate datele de care aveti nevoie pentru a construi bilete castigatoare la Cupa Mondiala!