CSM Bucuresti - Potaissa Turda, derby intre 2 echipe de playoff

CSM Bucuresti incearca sa revina pe locul 3 in clasament cu o victorie in fata propriilor suporteri in fata Turdei, ocupanta locului 2, o echipa in forma foarte buna.
 

Dupa ce in tur, Potaissa a invins clar CSM-ul cu 32-26, la finalul unui meci controlat foarte bine, ne asteptam la o revansa a bucurestenilor care vor avea avantajul terenului propriu si sprijinul fanilor. CSM Bucuresti este vicecampioana Romaniei, o echipa mai valoroasa decat cea a Turdei, cu jucatori precum Javier Humet, Goce Giorgievski sau Guillaume Saurina, straini foarte buni pe care se bazeaza antrenorul Sundovski. 

Cu toate astea, Turda a reusit un parcurs mai bun in acest sezon si are 4 puncte in fata CSM-ului, care a avut evolutii oscilante si nu a reusit sa lege victoriile. Ambele echipe vor prinde cu siguranta playoff-ul, insa obiectivul lor este sa ocupe o pozitie cat mai buna in clasament la finele sezonului regulat pentru a beneficia de un adversar teoretic mai accesibil.

Turdenii au o echipa care se mobilizeaza foarte bine atunci cand joaca pe teren propriu, insa in deplasare nu reusesc de fiecare data sa evolueze atat de bine. Desi a castigat la Steaua in ultimul meci jucat in deplasare, 23-24, Turda a pierdut atat cu Dinamo, cat si cu Odorhei sau Timisoara, la diferente foarte mari de scor, iar acest lucru ma duce cu gandul la o noua infrangere clara astazi.

CSM a castigat ultimele 5 meciuri cu Turda de la Bucuresti, 4 dintre acestea fiind la minim 4 goluri diferenta. Mizez din nou pe un meci bun facut de bucuresteni in fata propriilor suporteri si pe o victorie la minim 3 goluri diferenta.

Pont: CSM H(-2,5) @ 1.82 Unibet