CS U Craiova - FCSB, duel important in economia campionatului

CS U Craiova are de la infiintare un palmares deloc incurajator impotriva FCSB-ului, un singur egal si 6 infrangeri in cele 7 partide disputate. Pe langa faptul ca are mare nevoie de puncte, acesta ar trebui sa fie un motiv in plus de mobilizare pentru elevii lui Multescu, care au facut o partida foarte buna la Ovidiu impotriva echipei lui Hagi si pot repeta performanta in fata propriilor suporteri, care ii vor sustine frenetic. 

De partea cealalta, FCSB pare sa-si fi regasit forma de altadata, dupa victoria in derby-ul cu Dinamo, 2-1, si surclasarea Astrei lui Sumudica, 3-0. Reghecampf va avea la dispozitie tot lotul si poate afisa la startul meciului cel mai bun 11, in incercarea de a obtine o victorie care sa o desprinda in fruntea Ligii 1, in cazul unui esec la Viitorului pe terenul CFR-ului, unde este foarte greu de castigat. Totusi, FCSB a jucat o singura partida in deplasare in acest playoff, una deloc grozava la Ovidiu, unde a pierdut cu 3-1 fara drept de apel. 

Cred ca vom avea un meci echilibrat, un meci asemanator cu cel pe care l-am vazut la Ovidiu etapa trecuta, cu o echipa gazda foarte bine asezata in teren, care nu a gresit deloc in aparare si a lovit atunci cand a avut ocazia. FCSB cred ca va controla jocul, insa se va lovi de o aparare aglomerata, in fata careia va fi greu sa faca diferenta. Cel mai probabil va fi un nou meci cu goluri putine, cel mult 2. 

Pont: Sub 2,5 goluri @ 1.60 Unibet