Croatia este favorita in fata Turciei in primul meci la Euro 2016

Unul dintre cele mai interesante meciuri de pana acum la Euro 2016 va avea loc in ziua de 12 iunie, atunci cand Croatia intalneste Turcia. Pentru cei care nu-si amintesc, in urma cu 8 ani, aceste doua echipe ne-au oferit un meci de poveste in sferturile competitiei. Croatia conducea cu 1-0 in prelungiri, insa, cu doar un minut inainte de final, Turcii egalau, pentru a castiga ulterior la penalty-uri.

 

Uitandu-ne peste situatia celor doua echipe, este usor sa ne dam seama de ce Croatia este favorita. Pe langa rezultatele foarte bune din ultimii ani, echipa lui Ante Cacic beneficiaza de un avantaj urias in ceea ce priveste talentul individual al jucatorilor sai. Vorbim aici despre o echipa care include nume precum Ivan Rakitic, Mateo Kovacic, Luka Modric si Mario Mandzukic.

 

Desigur, si Turcia se poate baza pe jucatori precum Arda Turan si Burak Yilmaz, insa valoare individuala a jucatorilor este mult mai mica decat a croatilor. Cu toate acestea, turcii par a fi extrem de optimisti, iar antrenorul Fatih Therim a declarat ca simpla prezenta la acest turneu este o poveste de succes

 

Pariere

 

Croatii sunt in mod clar favoriti si nu par a vedea acest meci drept o posibilitatea de a se revansa pentru infrangerea din 2008. Astfel, sunt de parere ca elevii lui Ante Cacic vor obtine o victorie, insa nu va asteptati la multe goluri. NetBet ofera acum o cota de 2.10 tuturor celor care pariaza pe croati.