Croatia are cota 50 la victorie impotriva Rusiei

Olympiyskiy Stadion Fisht din Sochi va gazdui sambata, incepand cu ora 21:00, ultimul sfert de finala al Campionatului Mondial, care se va disputa intre Rusia si Croatia, formatii care au trecut de faza optimilor dupa executarea loviturilor de departajare. In optimi Rusia a invins Spania, tara gazda nearatand insa nimic spectaculos, aparandu-se tot timpul. Avand in vedere asta, nu stim in ce masura rusii s-au refacut pentru aceasta partida. Si din punct de vedere al oboselii, insa si din punct de vedere al valorii croatii pleaca favoriti in aceasta partida. Profitand de acest aspect, casa de pariuri Netbet prezinta cota 50.0 pentru ca selectionata Croatiei sa se impuna in timp regulamentar.
Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la cota marita doar daca te vei inregistra la Netbet pana la ora partidei utilizand codul “COTA50” si vei efectua un depozit, evitand insa metodele Skrill si Neteller. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Croatiei in timp regulamentar in fata Rusiei. Cel mult 10 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, daca mizezi mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 2.1.


Despre recompensa

Croatia are cota 50 la victorie impotriva Rusiei, in cazul in care aceasta se va impune in timp regulamentar, iar tu vei profita la maxim de promotie, pariind 10 lei, urmand a primi 500 lei. Prin urmare, castigul conform cotei marite (21 lei) ti se va credita cash imediat, pe cand restul de 479 lei il vei obtine sub forma de bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei. In termen de 7 zile de la creditare trebuie plasat bonusul pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Pariurile Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele tip Handicap sau Under/Over nu se iau in calcul la rulaj.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Netbet pana sambata, ora 21:00, folosind codul COTA50
  • Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un prim pariu pre-live pe succesul Croatiei in fata Rusiei in timp regulamentar
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca pariul va fi “verde” castigul conform cotei marite il vei primi cash, pentru ca restul pana la cel mult 500 lei sa ti se crediteze sub forma de bonus in maxim 72 ore
  • In termen de 7 zile trebuie pariat bonusul pe o cota minima de 1.6, fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6 in cazul unui bilet multiplu


Rusia pare sa nu se fi refacut dupa meciul din optimi >>>