"Cred ca sunt 3 echipe care se vor bate serios pentru trofeu" - interviu despre Cupa Confederatiilor cu Ioana Cosma

Vom avea parte de surprize la Cupa Confederatiilor? Care sunt favoritele la castigarea trofeului? Am analizat acest turneu cu Ioana Cosma intr-un interviu acordat pentru Intelbet.ro.
 

- Vei urmari Cupa Confederatiilor? Ai o echipa favorita? 
 
Bineinteles ca voi urmari, dar la capitolul favorite nu prea rezonez cu echipele prezente la Cupa Confederatiilor. Cred ca sunt 3 echipe care se vor bate serios pentru trofeu: Germania, Portugalia si Chile. Personal, mi-as dori sa avem parte de o mare surpriza, sa mai castige si o echipa africana, dar e cam greu. Asta pentru ca aceasta Cupa a Confederatiilor a fost non stop o afacere intre Europa si America de Sud.
 
- Ce echipa te astepti sa castige turneul si de ce crezi asta? 
 
Portugalia sau Germania. Portugalia merge in continuare aproape perfect dupa castigarea Euro 2016, are un esec cu Elvetia, 0-2 , in rest, echipa lui Fernando Santos a castigat toate meciurile oficiale. Cristiano Ronaldo este marele candidat la Balonul de Aur si va dori sa isi consolideze aceasta pozitie inclusiv cu acest trofeu. Fernando Santos are la dispozitie un lot cu jucatori cu foarte multa experienta. Germania lui Low nu e chiar Germania care a fost la Euro 2016, dar Germania ramane Germania in aproape orice conditii. 
 
- Care crezi ca va fi surpriza turneului? 

Sper sa fie Chile. Chiar daca a pierdut la Cluj cu Romania, Chile a jucat si cu un om in minus, nationala lui Sanchez sau Vidal poate oferi meciuri absolut spectaculoase. Sa nu uitam ca a castigat de 2 ori la rand Copa America. 
 
- Ce asteptari ai in privinta gazdei turneului, echipa nationala a Rusiei? In ce faza crezi ca va ajunge? 
 
Nu mi se pare o echipa uriasa, nu mi se pare o echipa care poate face lucruri minunate. Poate fi mai degraba o echipa solida, dar nu cred ca are jucatori de geniu. O echipa puternica, muncitoare, dar care nu stiu daca se va califica din grupa. Mexic si Portugalia o pot lasa pe Rusia in urma. Mexicul merge bine si s-a si calificat deja la Campionatul Mondial de anul viitor. 
 
- Ce echipe te astepti sa ajunga in finala? 
 
Portugalia si Germania. Germania este si favorita caselor de pariuri, iar Portugalia tine si ea aproape de Germania. Spre exemplu, la Maxbet, Germania are o cota de 3.25 la castigarea trofeului, iar Portugalia are 3.50. Noua Zeelanda e in coada clasamentului cu o cota de 251.00, dar n-as risca niciun cent pentru o surpriza de genul acesta. 

***

Expertul Intelbet va trimite in curand analize si pronosticuri pentru primele meciuri de la Cupa Confederatiilor, asadar abonati-va la ponturile Ioanei Cosma pentru a fi mereu la curent cu recomandarile sale la pariuri.