Cotele marite pentru castigatoarea El Clasico te fac sa obtii 375 RON

Prima finalista a Cupei Spaniei o vom afla miercuri seara, dupa mansa retur a duelului dintre Real Madrid si Barcelona. In tur cele doua au remizat cu doua goluri pe Camp Nou, acesta fiind scorul si in ultima intalnire directa din Cupa Spaniei de pe Santiago Bernabeu. Acum casa de pariuri 888sport iti propune cote marite pentru echipa castigatoare in El Clasico, promotie destinata utilizatorilor noi.


Ce trebuie sa fac?

Poti obtine cota marita doar daca te vei inregistra la 888sport pana la ora partidei (miercuri, 22:00). Poti plasa apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in derby-ul dintre Real Madrid si Barcelona. Miza este una fixa si anume 25 lei. Odata plasat pariul, pe biletul de pariere iti va aparea o casuta, care trebuie bifata in cazul in care doresti sa ai acces la cota marita. Atentie, chiar daca vei accepta aceasta promotie vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit, care poate atinge suma de 1 000 lei.


Inregistreaza-te si pariaza pe victoria unei echipe in El Clasico >>>


5c756a077403e_1551198727.jpg

Despre recompensa

Daca pariul tau va fi “verde” vei castiga 375 lei indiferent de echipa care se va impune. Astfel, vei primi cash castigul conform cotei normale, in vreme ce restul ti se va credita in cel mult 72 ore de la incheierea partidei sub forma de bonus. In termen de 60 zile trebuie rulat bonusul de 10 ori pe o cota minima totala de 2.00.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana miercuri, ora 22:00
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria unei echipe in derby-ul dintre Real Madrid si Barcelona din Copa del Rey
  • Miza este fixa si anume 25 lei
  • Daca pariul este “verde” castigul conform cotei normale il vei primi cash imediat, pe cand restul pana la 375 lei ti se va credita ca bonus in cel mult 72 ore
  • De 10 ori trebuie pariat bonusul in termen de 60 zile pe o cota minima totala de 2.00


Inregistreaza-te si pariaza pe victoria unei echipe in El Clasico >>>