Cote uriaşe şi orgolii mari în derby-ul Manchester City - Manchester United

Manchester City a învins-o marţi cu 4-1 acasă pe Wolverhampton, în timp ce Manchester United a remizat duminică acasă 0-0 cu Chelsea. Echipa antrenată de Pep Guardiola are 15 victorii consecutive în Premier League şi va câştiga titlul după o pauză de un an. Echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjær nu are forţa de a câştiga campionatul, însă va lupta până la final pentru a termina sezonul pe locurile 2-4 ca să se califice în grupele Ligii Campionilor.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai atractiv meci din etapa a 27-a a campionatului Angliei. Mai exact, ai cota 8.00 pentru o victorie a "cetăţenilor" şi cota 41.00 pentru un succes al "diavolilor roşii" pe stadionul "Etihad".

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până duminică, 7 martie 2021, ora 18:30;
  • Pariază pe victoria lui Manchester City sau a lui Manchester United, la o cotă de 8.00, respectiv 41.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Manchester City şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 200 lei;
  • Dacă pariezi pe Manchester United şi aceasta câştigă pe stadionul "Etihad", vei obţine în cont pariuri gratuite de 41.00 x 25 lei = 1.025 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
Cotele normale de pe 888 Sport sunt 1.55 pentru un suces al lui Manchester City, 4.00 remiza şi 6.00 pentru o victorie a lui Manchester United.

Va fi un meci foarte interesant, care are şi o super promoţie la 888 Sport. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuri!