Cote pariuri Liga Națiunilor: Câștigătoarea trofeului va fi decisă pe 18 iunie

Olanda găzduiește lupta finală pentru câștigarea Ligii Națiunilor. Semifinalele vor avea loc pe 14 și 15 iunie, în timp ce finala mare este programată pe 18 iunie. Echipele care luptă pentru câștigarea trofeului sunt Olanda, Croația, Spania și Italia.

Programul meciurilor din Liga Națiunilor

Semifinale

  • 14 iunie, de la ora 21:45: Olanda - Croația (se joacă la Rotterdam)
  • 15 iunie, de la ora 21:45: Spania - Italia (se joacă la Enschede)

Finala mare

  • 18 iunie, de la ora 21:45, la Rotterdam

Finala mică

  • 18 iunie, de la ora 16:00, la Enschede

Cotele la pariuri pentru Liga Națiunilor sunt echilibrate

Cotele la pariuri Liga Națiunilor indică un echilibru destul de solid înaintea disputării semifinalelor. Olanda este ușor favorită și are cota 2.75, dar Spania este destul de aproape, cu cota 3.50. Italia este considerată echipa cu a treia șansă, cu cota 4.50, în timp ce Croația are în teorie cele mai mici șanse, cu cota 5.50.

Olanda e singura echipă neînvinsă din Liga Națiunilor

Olanda a avut un parcurs foarte bun în această ediție de Liga Națiunilor și nu a suferit nicio înfrângere. A câștigat cinci meciuri în grupa în care le-a întâlnit pe Belgia, Polonia și Țara Galilor. Singura remiză, scor 2-2, a fost înregistrată în partida cu Polonia de pe teren propriu. În plus, și atacul Olandei a fost unul bun, cu 14 goluri marcate. Deși defensiva a arătat și momente de fragilitate, Olanda este favorită în confruntarea cu Croația și are cota 2.00 să câștige în timpul regulamentar, egalul are cota 3.40, în timp ce succesul Croației are cota 3.90.

Pentru a se califica în semifinalele Ligii Națiunilor, croații au câștigat o grupă în care le-au avut adversare pe Franța, Austria și Danemarca. Remarcabil pentru croați este faptul că nu au pierdut în fața Franței: pe teren propriu au remizat, iar în deplasare au câștigat cu 2-1. În aceste condiții, au un moral bun înaintea confruntării cu Olanda, echipă pe care nu o cunosc totuși prea bine. Ultima dată au întâlnit-o în 2008, când Olanda s-a impus cu 3-0 într-un meci amical. Precedentul meci oficial datează de la Cupa Mondială din 1998, când Croația a câștigat cu 2-1.

Echipele probabile:

Olanda: Bijlow; Dumfries, Van Dijk, De Ligt, Aké; De Roon, De Jong, Simons; Bergwijn, Gakpo, Malen

Croația: Livaković; Juranović, Šutalo, Gvardiol, Sosa; Modrić, Brozović, Kovačić; Pašalić, Kramarić, Perišić

Spania - Italia este capul de afiș din semifinale

Cel mai interesant meci din semifinale este cel dintre Spania și Italia. Două echipe care s-au întâlnit adesea în ultimii ani, inclusiv în ediția precedentă a Ligii Națiunilor. S-a întâmplat tot în semifinale, iar Spania s-a impus la acel moment. Partida a avut loc la doar câteva luni de la confruntarea din semifinalele EURO 2020, pe care Italia a câștigat-o la loviturile de departajare. De această dată, Spania este ușor favorită la victorie, cu cota 2.20, egalul are cota 3.30, în timp ce succesul Italiei are cota 3.40.

În drumul spre semifinalele Ligii Națiunilor, Spania a câștigat o grupă din care au mai făcut parte Elveția, Portugalia și Cehia. Diferența a fost făcută în ultima etapă, când Spania a câștigat cu 1-0 pe terenul Portugaliei. În schimb, Italia s-a impus într-o grupă foarte interesantă din care au mai făcut parte Germania, Anglia și Ungaria.

Echipele probabile:

Spania: Unai Simón; Carvajal, Le Normand, Laporte, Alba; Rodri, Zubimendi; Gavi, Asensio, Olmo; Morata

Italia: Donnarumma; Di Lorenzo, Acerbi, Bastoni, Dimarco; Barella, Jorginho, Verratti; Chiesa, Retegui, Pellegrini

Cotele publicate în acest articol sunt preluate din oferta agenției de pariuri online Unibet, ai cărei utilizatori pot beneficia de numeroase funcții speciale și oferte pe toată durata verii.