Cote marite pentru ambele formatii in finala Champions League

Una dintre cele mai avantajoase promotii in vederea finale Ligii Campionilor o gasim la casa de pariuri Betfair. Aceasta ne propune cote marite pentru ambele formatii in finala Champions League la obtinerea victoriei in timp regulamentar. Vorbim despre cota 12.0 pentru succesul lui Real Madrid si 15.0 pentru cel al lui Liverpool.Ce trebuie sa fac?

Poti participa la promotie doar daca iti vei crea cont pana sambata, ora 21:45, utilizand codul ZFBNDM. Dupa inregistrare esti liber sa plasezi un prim pariu pre-live pe succesul lui Real Madrid sau pe cel al lui Liverpool in cele 90 minute regulamentare. Cel mult 50 lei se au in vedere la cota marita, eventuala diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 2.2 pentru succesul lui Real Madrid si 3.2 pentru cel al lui Liverpool.


Despre recompense

In cazul in care mizezi 50 lei, iar pariul tau este “verde”, miza iti va fi returnata instant cash, in vreme ce restul de 550 lei, respectiv 700 lei il vei primi sub forma de freebet in termen de 24 ore. In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. Atat pariul pe victoria uneia dintre cele doua echipe din finala Champions League, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate pe piata Sportsbook.


Rezumat

·         Creeaza-ti cont la Betfair pana sambata, ora 21:45, utilizand codul ZFBNDM

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe succesul lui Real Madrid sau al lui Liverpool in timp regulamentar

·         Maxim 50 lei se iau in calcul la cota marita

·         Daca pariul este “verde” miza ti se va rambursa cash instant, in vreme ce restul, pana la 600 lei, respectiv 750 lei, sa ti se crediteze ca freebet in cel mult 24 ore

·         In cel mult 30 zile de la creditare trebuie plasat freebetul de pe piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2