Cote mari pentru un meci cu o miză uriaşă din play-off

Universitatea Craiova a câştigat cu scorul de 2-1 în Gruia cu CFR Cluj, însă ca să revină cu adevărat în lupta pentru titlu, va trebui să o bată joi şi pe FCSB. Aceasta a pierdut în etapa a 3-a acasă cu Sepsi Sfântu Gheorghe şi are nevoie de victorie, mai ales că CFR Cluj a jucat deja în etapa a 4-a cu FC Botoşani. La ora jocului CFR Cluj este pe primul loc în clasament, având 41 puncte, pe locul 2 FCSB cu 39 puncte iar pe poziţia a 3-a Universitatea Craiova cu 34 puncte. Cu un succes, oltenii ar face 37 puncte şi ar mai spera la titlu, în timp ce "fecesebiştii" ar face 42 puncte şi ar fi din nou lideri.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai atractiv meci din etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1. Mai exact, ai cota 16.00 pentru o victorie a "alb-albaştrilor" şi cota 17.00 pentru un succes al "roş-albaştrilor" pe stadionul "Ion Oblemenco din Bănie.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până joi, 29 aprilie 2021, ora 19:45;
  • Pariază pe victoria lui Universitatea Craiova sau a lui FCSB, la o cotă de 16.00, respectiv 17.00;
  • Acest pariu pe cotă mărită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Universitatea Craiova şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 400 lei;
  • Dacă pariezi pe Fotbal Club FCSB şi aceasta câştigă în Oltenia, vei obţine în cont pariuri gratuite de 17.00 x 25 lei = 425 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
Cotele normale de pe 888 Sport sunt 2.48 pentru un suces al lui Universitatea Craiova, 3.15 remiza şi 2.90 pentru o victorie a lui Fotbal Club FCSB.

Promoțiile săptămânale de la 888 Sport sunt doar o picatură din oceanul de oferte cu care ne răsfață această casă de pariuri. Citiți recenzia completă 888 Sport şi veţi găsi o mulţime de motive pentru a vă deschide cont aici.