Cote mari pentru un meci cu o miză uriaşă din Champions League

Real Madrid este pe locul 3 în clasamentul Grupei B a Ligii Campionilor, însă depinde doar de ea ca să se califice în optimi. Echipa antrenată de Zinedine Zidane are 7 puncte în clasament, unde pe primul loc este Borussia Mönchengladbach cu 8 puncte, pe poziţia a 2-a este Şahtior Doneţk cu 7 puncte iar ultima Internazionale Milano cu 5 puncte. Echipa antrenată de Marco Rose se poate califica şi cu un egal, însă pentru "Los Blancos" este foarte important să câştige.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote beton pentru a putea paria pe acest meci atât de interesant din Liga Campionilor. Mai exact, ai cota 9.00 pentru o victorie a spaniolilor şi cota 40.00 pentru un succes al germanilor pe "Estadio Alfredo Di Stéfano" din Madrid.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până miercuri, 9 decembrie 2020, ora 22:00;
  • Pariază pe victoria lui Real Madrid sau a lui Borussia Mönchengladbach, la cotă de 9.00, respectiv 40.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Real Madrid şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 225 lei;
  • Dacă pariezi pe Borussia Mönchengladbach şi aceasta câştigă la Madrid, vei obţine în cont pariuri gratuite de 40.00 x 25 lei = 1.000 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 1.70 pentru un suces al lui Real Madrid, 3.85 remiza şi 5.60 pentru o victorie a lui Borussia Mönchengladbach.

Real Madrid trece printr-o perioadă slabă şi este în pericol de a fi eliminată din Liga Campionilor în cazul unui eşec cu Borussia Mönchengladbach, o echipă care surprinzător, este pe primul loc în clasament înaintea ultemei etape din Grupa B. "Die Fohlen" au câştigat 6 puncted in cele 8 în "dubla" cu Şahtior Doneţk. Va reuşi Borussia Mönchengladbach să o bată în această seară pe Real Madrid, care nu mai este nici pe departe "galactică"? La acest meci ai şi promoţii pe măsură oferite de 888 Sport. Tot ce ai de făcut este să îţi faci cont, să depui o sumă de bani şi să profiţe de bonusurile atractive oferite zi de zi.

Real Madrid - Borussia Mönchengladbach echipele probabile:

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Sergio Ramos, F. Mendy - Modrić, Casemiro, Kroos - Marco Asensio, Benzema, Vinícius Júnior

Borussia Mönchengladbach: Sommer - Lainer, Ginter, Elvedi, Wendt - Kramer, Neuhaus - Lazaro, Stindl, M. Thuram - Pléa