Cote foarte generoase pentru marele meci Barcelona vs Bayern

În acest sezon al Ligii Campionilor finala va avea loc în sferturi. FC Barcelona şi Bayern München vor fi faţă în faţă vineri, pe "Estádio da Luz" din Lisabona. Echipa antrenată de Quique Setién a ratat titlul în La Liga şi nu a câştigat nici Cupa Spaniei, însă îşi poate salva sezonul dacă va cuceri Liga Campionilor. Echipa antrenată de Hans-Dieter Flick vrea "tripla", pentru că a câştigat deja titlul în Bundesliga şi Cupa Germaniei.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai atractiv meci din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Mai exact, ai cota 21.00 pentru o victorie a spaniolilor şi cota 11.00 pentru un succes al germanilor.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până vineri, 14 august, ora 22:00;
  • Pariază pe victoria lui FC Barcelona sau a lui Bayern München, la cota de 21.00, respectiv 11.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe FC Barcelona şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 525 lei;
  • Dacă pariezi pe Bayern München şi aceasta câştigă la Lisabona, vei obţine în cont pariuri gratuite de 11.00 x 25 lei = 275 lei;
  • Primesti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poţi retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub forma de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile.
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată.

Gruparea "Blaugrana" are nevoie mai mult ca oricând de Lionel Messi, pentru că va întâlni un Bayern München extrem de puternic. "Die Roten" au fost ultima dată eliminaţi de catalani în semifinalele sezonului 2014-2015. Acest super meci are şi o promoţie pe măsură la casa de pariuri 888 Sport. Nu ezita, fă-ţi cont, pariază, profită de promoţie şi câştigă bani!