Cote foarte atractive pentru meciul CFR Cluj - ŢSKA Sofia!

CFR Cluj a rezistat doar o repriză în meciul de acasă cu AS Roma, pe care l-a pierdut cu 2-0. A urmat o eliminare şi în Cupa României, 0-1 în Gruia cu Poli Iaşi, urmat de plecarea antrenorului Dan Petrescu. "Feroviarii" au un bilanţ incredibil de slab, 5 înfrângeri în ultimele 6 meciuri oficiale. Ca să mai aibă o speranţă la calificarea în şaisprezecimile din Europa League, ei au nevoie de 6 puncte în ultimele 2 partide cu ŢSKA Sofia (acasă) şi Young Boys Berna (deplasare).

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe prima semifinală din Liga Campionilor. Mai exact, ai cota 8.00 pentru o victorie a românilor şi cota 34.00 pentru un succes al bulgarilor pe "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj Napoca.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până joi, 3 decembrie 2020, ora 22:00;
  • Pariază pe victoria lui CFR Cluj sau a lui ŢSKA Sofia, la cotă de 8.00, respectiv 34.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe CFR Cluj şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 200 lei;
  • Dacă pariezi pe ŢSKA Sofia şi aceasta câştigă la Cluj Napoca, vei obţine în cont pariuri gratuite de 34.00 x 25 lei = 850 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
  • Cotele normale de pe 888 Sport sunt 1.70 pentru un suces al lui CFR Cluj, 3.80 remiza şi 5.00 pentru o victorie a lui ŢSKA Sofia.

ŢSKA Sofia a scos un surprinzător 0-0 pe "Stadio Olimpico" cu AS Roma, în rest a avut 3 înfrângeri. Bulgarii nu au marcat niciun gol în cele 4 meciuri jucate cu CFR Cluj, AS Roma şi de 2 ori cu Young Boys Berna, însă ştiu că "feroviarii" trec printr-o criză derezultate şi cu siguranţă vor încerca să înscrie şi chiar să se impună în Gruia. Pe de altă parte, dacă "alb-vişinii" nu vor câştiga partida de acasă cu sofioţii, ar fi practic eliminaţi din competiţie. Va fi un meci foarte interesant la Cluj Napoca, care are şi o super promoţie la 888 Sport. Citiţi recenzia completă a casei de pariuri 888 Sport şi vă veţi convinge că merită pe deplin să aveți cont la această casă de pariuri!