Cote fierbinţi, de dezgheţat gazonul, la FC Botoşani vs CFR Cluj

Academica Clinceni a învins-o aseară pe FCSB, astfel că CFR Cluj are o bună oportunitate de a urca pe primul loc în clasament. Cu un succes la Botoşani, "alb-vişinii" ar face 50 puncte şi i-ar depăşi pe "roş-albaştri", care au 48 puncte. Pe de altă parte, FC Botoşani abia a urcat pe un loc de play-off şi va face tot posibilul să o bată din nou pe CFR. "Feroviarii" sunt neînvinşi în ultimele 18 deplasări, însă nu trebuie să uite că ultima dată au pierdut la... Botoşani.

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai atractiv meci din etapa a 22-a a Ligii 1. Mai exact, ai cota 21.00 pentru o victorie a moldovenilor şi cota 11.00 pentru un succes al ardelenilor pe "Municipa" din Botoşani.

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până luni, 8 februarie 2021, ora 17:30;
  • Pariază pe victoria lui FC Botoşani sau a lui CFR Cluj, la cotă de 21.00, respectiv 11.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Cum procedezi dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe FC Botoşani şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 525 lei;
  • Dacă pariezi pe CFR Cluj şi aceasta câştigă pe "Municipalul" botoşănean, vei obţine în cont pariuri gratuite de 11.00 x 25 lei = 275 lei;
  • Primeşti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub formă de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile;
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată;
Cotele normale de pe 888 Sport sunt 3.90 pentru un suces al lui FC Botoşani, 3.05 remiza şi 2.10 pentru o victorie a lui CFR Cluj.

La Botoşani a nins de câteva zile, meciul urmând a se disputa pe un gazon îngheţat. Luni la ora 10:00 termometrele arătau -6 grade Celsius. Aşadar, jucătorii vor avea mari probleme iar campioana porneşte favorită doar pe hârtie. Gerul din nordul Moldovei, unde faţă de alte zone din România, este cu adevărat iarna, nu a împiedicat casa de pariuri 888 Sport să vină cu o ofertă fierbinte, care este adresată clienţilor noi.