Cote de top la Winmasters pentru întâlnirea dintre Germania și Ungaria și un Bonus de 600 LEI

Germania a început bine Campionatul European, câștigând cu 5-1 contra Scoției, dar încă mai are un drum lung de parcurs pentru a îndeplini așteptările fanilor. Însă problema calificării din Grupa A se poate rezolva încă de miercuri, cu un succes contra Ungariei, formație ce a cedat cu 1-3 în fața Elveției.

Winmasters oferă în cadrul campaniei Cote de TOP cele mai bune cote și cele mai interesante variantele de pariere.

Bonus 600 LEI la Winmasters

Dacă nu aveți deja cont la Winmasters, atunci probabil că veți fi tentați de cei 600 de LEI pe care îl acordă agenția de pariuri noilor înscriși. Winmasters oferă un bonus de 100% din valoarea primei depuneri, până la suma de 600 de LEI, iar condițiile pentru a intra în posesia acestuia sunt foarte simple. Depunerea minimă necesară trebuie să fie de cel puțin 50 LEI, iar la înregistrare va trebui să introduceți codul ROWB600 în câmpul de bonus. De asemenea, e nevoie să rulați de 9 ori, atât suma depusă, cât și bonusul acordat, iar cotele pe care jucați trebuie să fie de cel puțin 1.65, atât pentru pariurile simple cât și pentru pariurile multiple. Mai multe detalii găsiți pe siteul Winmasters.

Statistica „directelor” recente e favorabilă Ungariei 

Statistica meciurilor directe recente dintre Germania și Ungaria nu e deloc convenabilă pentru gazdele turneului. La Europeanul precedent au scos doar o remiză, 2-2, iar în ediția din 2022 din Liga Națiunilor au obținut un singur punct în două jocuri, remizând în deplasare, 1-1, și cedând pe teren propriu, 0-1. De altfel, maghiarii au impresionat la acel turneu, învingând Anglia în ambele manșe, 1-0 acasă și 4-0 în deplasare. 

Ulterior, selecționata din țara vecină a avut un parcurs excelent și în preliminariile pentru Euro 2024, câștigând grupa G, din care au mai făcut parte Serbia, Muntenegru, Lituania și Bulgaria. 

Un gol al Ungariei în jocul cu Germania are cota 1.92 la Winmasters. Statistica ne arată că nemții au primit gol în fiecare dintre precedentele 13 partide disputate la turneele finale.

Maghiarii au pierdut partida de deschidere

Din păcate pentru ei, elevii lui Marco Rossi au avut un debut lamentabil la turneul final, pierzând clar în fața Elveției. Maghiarii au stat prost mai ales în defensivă, acolo unde au făcut greșeli mari atât la nivel individual, cât și în ceea ce privește coordonarea dintre linii. Într-un sistem cu cinci oameni pe linia de fund și alți cinci în fața acestora, trupa lui Rossi nu a avut nicio șansă în fața acțiunilor rapide ale adversarilor. 

Un pariu interesant e cel pentru o pasă de gol al lui Dominik Szoboszlai. Mijlocașul de 23 de ani al Ungariei a oferit assist-ul pentru singurul gol al echipei sale în prima etapă și a fost singurul jucător din tabăra lui Marco Rossi care a reușit o prestație de calitate. Winmasters propune o cotă de 6.30 pentru ca Szoboszlai să dea o pasă decisivă și contra Germaniei. 

Statistica ne arată că mai bine de jumătate dintre acțiunile ofensive ale maghiarilor s-au desfășurat pe partea stângă a terenului, adică în zona în care a evoluat în cea mai mare parte a timpului Dominik Szoboszlai. În total, Ungaria a avut 21 de centrări din ambele benzi, iar singura reușită a venit după o astfel de fază. Găsit foarte bine în careu, Barnabas Varga a reluat balonul în plasă pe lângă portarul Yann Sommer. Cota pentru ca atacantul să înscrie cu capul și miercuri seara este 14.50 la Winmasters. 

Start de vis pentru „Die Mannschaft” 

Germania poate profita și ea de carențele ungurilor. Contra Scoției a arătat că are jucători cu viteză foarte bună, precum Musiala, care a fost ales „omul meciului”, iar un gol marcat de fotbalistul lui Bayern în poarta Ungariei primește cota 2.40 la Winmasters. 

Același bookmaker propune o cotă de 1.86 pentru ca Germania să marcheze în ambele reprize, așa cum a făcut-o și contra Scoției. De asemenea, Ungaria a primit gol și în prima, și în cea de-a doua repriză a confruntării cu Elveția. 

Merită luată în considerare și cota Winmasters pentru cel puțin 6 șuturi ale Germaniei pe spațiul porții, 1.67.