Cote 2 - 29 decembrie 2018

De data aceasta revenim la fotbal, iar cota 2 din 29 decembrie 2018 este formata din doua evenimente ale fotbalului britanic, unul din Scotia si altul din celebrul Premier League.Rangers - Celtic (Ora 14:30)

Cel mai tare duel al sezonului se va juca de data aceasta pe ternul lui Rangers, dar desi rivalii lor au dominat acest gen de jocuri, in ultimii ani, as vrea sa cred ca se poate mentine traditia loviturilor de la colt, sa vedem cel putin zece, asa cum s-a intamplat in ultimele sase dueluri directe. Ambele prefera atacurile prin flancuri si cred ca fiind un derby, vor juca cat mai simplu, respingand baloanele in auturi din zona de 20 a fiecarei echipe, cat si in corner.Tottenham – Wolves (Ora 17:00)

Tottenham este o formatie care atunci cand o lasi sa se desfasoare, nu refuza jocul ofensiv si automat profita de slabiciunile aparute. In tur a fost 3-2, atunci cei mai buni jucatori de la Spurs au iesit la rampa, asa cum cred ca o sa se intample si acum. Sa nu uitam ca Tottenham a dat 11 goluri in ultimele doua intalniri, un numar impresionant pana si pentru Premier League.