Cota mult marita pentru victoria lui Manchester City cu Stoke

Partida care va inchide etapa cu numarul 30 din Premier League va avea loc luni, incepand cu ora 22:00, intre Stoke si Manchester  City. Daca liderul campionatului se afla la o distanta mai mult decat linistitoare fata de ocupanta pozitiei a doua, Stoke are mare nevoie de puncte, aflandu-se pe penultimul loc, la un singur punct in spatele ultimei formatii care se salveaza de la retrogradare. In mod incredibil, Stoke a suferit doar o infrangere pe teren propriu in ultimele 5 partide, insa este greu de crezut ca va rezista in fata ofensivei “cetatenilor”, care vin dupa doua victorii importante, interval in care au reusit sa nu primeasca gol. Vazand forma buna a “cetatenilor”, casa de pariuri Netbet ne indeamna sa plasam un pariu pe victoria celor de la Manchester City, oferind cota 10.0 ca asta sa se intample.


5aa56dc6d5b88_1520790982.jpg


Ce trebuie sa fac?


Eligibili la promotie sunt cei care isi vor crea cont la Netbet pana la ora partidei utilizand  codul  COTA10. Depune apoi prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller, cel mai important pas constand in plasarea unui pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria lui Manchester City in fata celor de la Stoke. Maxim 50 lei se au in vedere la cota mult marita pentru victoria lui Manchesster City cu Stoke, daca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 1.25.


Despre recompense


In cazul in care Manchester City se va impune vei primi cash instant castigul conform cotei marite, pentru ca restul, pana la maxim 500 lei, sa ti se crediteze sub forma unui bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei. Spre exemplu, daca vei profita la maxim de promotie, pariind 50 lei, vei primi cash 62.5 lei, iar sub forma de bonus 437.5 lei. In cazul in care Manchester City nu se impune ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. 


In maxim 7 zile de la creditare trebuie plasat bonusul pe o cota minima de 1.6, in caz ca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. In cazul unui pariu castigator bonusul trebuie rulat de 4 ori, iar in cazul unuia necastigator de 6 ori. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele simple tip Handicap sau Under/Over nu se iau in calcul la rulaj. 


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Netbet pana luni, la ora 22:00, utilizand codul “COTA10”

·         Efectueaza un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller

·         Plaseaza un pariu pre-live pe victoria lui Manchester City in meciul cu Stoke

·         Maxim 50 lei se calculeaza la cota marita

·         Daca Manchester City va invinge, castigul conform cotei normale se va credita cash, pentru ca restul, pana la cel mult 500 lei, sa il primesti intr-un interval de 72 ore de la incheierea partidei

·         Pe o cota de minim 1.6 in termen de 7 zile trebuie efectuat rulajul, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6

·         Bomusul trebuie pariat de 4 ori in cazul in care Manchester City va invinge si de 6 ori daca nu o va face


Vei genera profit indiferent de rezultat