Cota mult marita pentru rezultatul final dintre Croatia si Anglia

Aseara am aflat prima finalista a Campionatului Mondial, aceasta fiind Franta, care nu a mai evoluat in ultimul act al unui astfel de turneu final din 2006. Diseara vom afla cea de-a doua finalista, care se va alege dintre Croatia si Anglia. La casa de pariuri Netbet vei primi o cota mult marita pentru rezultatul final dintre Croatia si Anglia indiferent de ce o sa anticipezi.Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt toti utilizatorii care se vor inregistra la Netbet pana la ora partidei (miercuri, 21:00) introducand codul COTA50. Efectueaza apoi un depozit prin orice metoda, cu exceptia Skrill si Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul uneia dintre echipe sau chiar pe un rezultat de egalitate in meciul dintre Croatia si Anglia. Cel mult 10 lei se iau in considerare la cota marita, eventuala diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 3.9 pentru victoria Croatiei, 2.15 pentru cea a Angliei si 3.05 pentru un rezultat de egalitate.


Despre recompensa

In cazul in care pariul tau este castigator si ai profitat la maxim de promotie, pariind 10 lei, vei obtine 500 lei. Astfel, ti se va credita cash imediat castigul conform cotei normale (21.5 lei pentru succesul Angliei, 39 lei pentru cel al Croatiei si 30.5 lei pentru un rezultat de egalitate), pentru ca restul sa il primesti sub forma de bonus in cel mult 72 ore. In termen de 7 zile de la creditare trebuie pariat bonusul de 4 ori pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa fie 1.6. Pariurile simple tip Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele tip Handicap sau Under/Over nu se iau in considerare la rulaj.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Netbet pana miercuri, ora 21:00, introducand codul “COTA50”
  • Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live in timp regulamentar pe rezultatul final (1X2) dintre Croatia si Anglia
  • Maxim 10 lei se iau in calcul la promotie
  • Daca pariul tau este “verde”, castigul conform cotei marite se va credita instant, in vreme ce restul pana la cel mult 500 lei il vei primi ca bonus in cel mult 72 ore
  • In termen de 7 zile de la creditare trebuie pariat bonusul de 4 ori pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6


Englezii par favoriti >>>