Cota mult marita pentru PSG in Ligue 1

Dupa 32 etape scurse in Ligue 1 PSG ar putea deveni oficial campioana. Asta se va intampla daca parizienii o vor invinge pe Saint-Etienne, iar Monaco, ocupanta pozitiei secunde, va pierde in fata lui Nantes. Formatia antrenata de Unai Emery vine dupa 4 victorii in deplasarile de campionat, fiind foarte probabil sa o obtina pe a cincea. Daca esti de parere ca se vor respecta calculele hartiei, iar parizienii se vor impune, nu ezita sa pariezi in cadrul promotiei casei de pariuri Netbet, care iti ofera o cota mult marita pentru PSG in Ligue 1.Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili utilizatorii romani care se vor inregistra la Netbet utilizand codul “COTA10” si vor efectua un depozit prin orice metoda, in afara de Skrill si Neteller. Plaseaza apoi un pariu pre-live sau live, dar singur pe bilet, pe victoria celor de la PSG in fata celor de la Saint-Etienne. In vederea cotei 10 se calculeaza maxim  50 lei. Poti plasa o miza mai mare, diferenta calculandu-se insa la cota normala, care in acest moment este 1.36.


Despre recompense


In cazul in care ai pariat 50 lei, iar PSG se impune, castigul conform cotei de pe site (68 lei) se va credita cash, pentru ca restul de 432 lei sa il primesti ca bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei. Daca PSG nu va invinge ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie pariat in termen de 7 zile la o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Daca PSG va castiga rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca nu o va face de 6 ori. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele tip Handicap sau Under/Over nu se iau in considerare la rulaj.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Netbet pana vineri, la ora 21:45, utilizand codul COTA10

·         Depune prin orice metoda, cu exceptia Skrill sau Neteller

·         Plaseaza un pariu live sau pre-live pe victoria lui PSG in  fata lui Saint-Etienne

·         Cel mult 50 lei se vor calcula in vederea cotei marite

·         Daca PSG invinge ti se va credita cash castigul conform cotei marite, pentru ca restul, pana la cel mult 500 lei, sa il primesti sub forma de bonus

·         In termen de 7 zile trebuie rulat bonusul pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6

·         Daca PSG se va impune rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca nu o va face de 6 ori


Sanse foarte mari ca PSG sa se impuna