Cota mult marita pentru minim 3 goluri in FCSB vs CFR Cluj

Cu 5 zile inainte de confruntarea de foc cu Lazio din turul saisprezecimilor Europa League, pe FCSB o asteapta un meci greu si in campionat, care o poate duce pe primul loc. Este vorba despre derby-ul de pe teren propriu impotriva celor de la CFR Cluj, cele doua formatii fiind separate de doar doua puncte. Vorbim despre cea mai buna ofensiva, respectiv cea mai buna defensiva a campionatului. O promotie privind numarul de goluri prezinta external linkLink-uri externe interzise, care ofera o cota mult marita pentru minim 3 goluri in FCSB vs CFR Cluj.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili cei care isi creeaza cont la Sportingbet pana la startul partidei dintre FCSB si CFR Cluj (sambata, ora 20:45) de pe unul din linkurile de mai jos. Depune apoi prin orice metoda in afara de Skrill si Neteller. Urmatorul pas il consta plasarea unui pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca in meci se vor marca minim 3 goluri. Miza maxima care se califica in vederea cotei marite este 20 lei. Daca vei plasa o miza mai mare, diferenta va fi calculta la cota normala de pe site, care in acest moment este 2.85.


Despre recompensa


In cazul in care ai profitat la maxim de oferta, pariind 20 lei pre-live pe faptul ca vor fi marcate minim 3 goluri in meciul dintre FCSB si CFR Cluj, vei primi 200 lei. Astfel, castigurile provenite din cota normala (57 lei) le vei primi cash, pentru ca restul (143 lei) sa ti se crediteze sub forma de freebet imediat  dupa incheierea meciului. Freebetul este valabil timp de 3 zile de la creditare, putand fi plasat pe orice selectie doresti. In cazul unui pariu castigator valoarea freebetului nu se va rambursa in cont, ci doar profitul.


Rezumat


·         external linkLink-uri externe interzise

·         Efectueaza un depozit prin orice metode, in afara de Skrill si Neteller

·         Plaseaza un pariu pre-live pe faptul ca vor fi marcate minim 3 goluri in meciul dintre FCSB si CFR Cluj

·         Maxim 20 lei se iau in calcul pentru cota marita

·         Daca vom asista la cel putin 3 goluri, castigul conform cotei normale il vei primi cash, iar restul, pana la maxim 200 lei, ti se va credita sub forma de freebet imediat dupa solutionarea pariului

·         Freebetul trebuie folosit in cel mult 3 zile de la creditare


external linkLink-uri externe interzise