Cota marita pentru minim 3 goluri in FCSB vs Sepsi

La mijlocul saptamanii FCSB a marcat golul victoriei si al calificarii in play-offul Europa League in prelungirile partidei. De altfel, in 5 din precedentele 6 partide ale celor de la FCSB au fost marcate cel putin 3 goluri. Esti de parere ca si in meciul de pe teren propriu cu Sepsi se va intampla acelasi lucru? Atunci nu ezita sa plasezi un pariu din care sa rezulte asta la casa de pariuri Netbet, acolo unde ti se acorda cota 50.0.


Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Netbet pana la ora meciului (duminica, 18:00) utilizand codul “COTA50”. Efectueaza apoi un depozit de minim 50 lei, insa nu prin portofelele virtuale, cum ar fi Skrill, Neteller sau Paysafecard, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia vor fi marcate peste 2.5 goluri in meciul dintre FCSB si Sepsi. Cel mult 10 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.8.


Despre recompensa

Aceasta cota marita pentru minim 3 goluri in FCSB vs Sepsi inseamna ca daca vor fi marcate minim 3 goluri, iar tu ai profitat la maxim de promotie, pariind 10 lei, vei primi 500 lei. Astfel, castigul conform cotei normale (18 lei) ti se va credita cash instant, in vreme ce restul de 482 lei il vei obtine sub forma de bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei. De 4 ori trebuie rulat bonusul pe o cota minima de 1.6 in termen de 7 zile de la creditare, daca preferi un bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, dar si cele tip Handicap si Under/Over nu se vor lua in calcul la rulaj.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Netbet pana duminica, ora 18:00, utilizand codul “COTA50”
  • Efectueaza un depozit de minim 50 lei, insa nu prin portofelele electronice
  • Plaseaza un pariu pre-live conform caruia vor fi marcate minim 3 goluri intre FCSB si Sepsi
  • Maxim 10 lei se au in vedere la cota marita
  • Daca vor fi marcate minim 3 goluri, ti se va credita cash castigul conform cotei normale, in vreme ce restul pana la maxim 500 lei il vei obtine ca bonus in cel mult 72 ore
  • Bonusul trebuie pariat in termen de 7 zile de 4 ori pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6


Moral bun pentru FCSB >>>