Cota marita pentru Argentina sa debuteze cu victorie la Mondial

Finalista Campionatului Mondial din 2014, Argentina, va avea un meci de debut la acest turneu final probabil mai dificil decat o arata cotele, avand in vedere ca vorbim despre surpriza placuta a Campionatului European din urma cu 2 ani. “Gurile de foc” ale “pumelor”, in frunte cu Leo Messi, credem insa ca vor rezolva partida, nefiind exclus s-o faca inca din prima repriza. In vederea acestui pont, casa de pariuri Betfair ofera o cota marita pentru Argentina sa debuteze cu victorie la Mondial.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?

Este vorba despre cota 6.00, la promotie fiind eligibili cei care isi vor crea cont la Betfair pana la ora meciului (sambata, 16:00), introducand codul ZFBNDT. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe succesul Argentinei in partida cu Islanda. Cel mult 50 lei se calculeaza in vederea cotei marite, daca vei plasa mai mult diferenta calculandu-se la cota normala, care in acest moment este 1.33.


Despre recompensa

Daca se va concretiza aceasta cota marita pentru Argentina sa debuteze cu victorie la Mondial, iar tu vei paria 50 lei, vei obtine 300 lei. Astfel, castigul conform cotei normale (66.5 lei) il vei primi cash imediat, in vreme ce restul de 233.5 lei ti se va credita sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota 1.2.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu pre-live conform caruia Argentina va invinge Islanda
  • Cel mult 50 lei se iau in considerare in vederea cotei marite
  • Daca Argentina se va impune vei castiga cash miza conform cotei reale, pentru ca restul pana la maxim 300 lei sa ti se crediteze ca freebet in cel mult 24 ore
  • Freebetul trebuie plasat in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2

Atat pariul pe succesul Argentinei, cat si cel folosind freebetul trebuie plasate din piata Sportsbook


external linkLink-uri externe interzise