Cota mai sigura poate aduce profit!

Imi place foarte mult prima liga din Chile, este un campionat in care se dau multe goluri. Unul din meciurile interesante este cel dintre O`Higgins si Club Universidad de Chile. 

Club Universidad de Chile este in acest moment pe locul secund, in spatele marii echipe Colo Colo. Club Universidad de Chile are 24 de puncte, cu un punct mai mult decat Concepcion si cu un punct mai putin decat Colo Colo. Club Universidad de Chile a reusit sa inscrie 20 de goluri, insa a primit sio 11 goluri, are cea mai buna defensiva alaturi de Colo Colo. Sunt echipele cu cea mai buna defensiva dupa 13 etape jucate. O`Higgins este la mijlocul clasamentului, pe locul opt. Echipa are 21 de puncte, insa daca va reusi sa castige astazi echipa va face acelasi numar de puncte ca si Club Universidad de Chile. Casele de pariuri o dau favorita pe Colo Colo, chiar daca meciul se va juca la Rancagua pe Stadionul El Teniente Codelco. Va fi un meci greu pentru Club Universidad de Chile. O`Higgins are o serie foarte buna acasa, cu 10 victorii si doua rezultate de egalitate. Ultima data cand O`Higgins a pierdut acasa a fost la sfarsitul lunii Septembrie in 2016. Este greu de spus cine va castiga acest meci. Meciurile jucate aici au fost castigate de ambele echipe de-a lungul timpului, iar unele s-au terminat si la egalitate. 

Insa un lucru este cert. Vom vedea goluri in ambele porti. Acesta va fi si pronosticul meu, ambele marcheaza, cota 1.62 la NetBet

5918157f4bfc9_1494750591.png