Cota enorma pentru Bayern Munchen sa castige cu Besiktas

Prima mansa a celei mai dezechilibrate  optimi de finala din Champions League va avea loc marti, incepand cu ora 21:45. Aici Bayern Munchen nu ar trebui sa aiba emotii in a castiga in fata lui Besiktas, mai ales ca joaca pe teren propriu. De aceea, ni se pare foarte buna promotia casei de pariuri Betfair, care ne ofera cota 15.0 pentru ca bavarezii sa se impuna in partida cu formatia turca.Ce trebuie sa fac?


Eligibili la aceasta cota enorma pentru Bayern Munchen sa castige cu Besiktas sunt utilizatorii care isi vor crea cont la Betfair pana la ora partidei introducand codul ZFBNAZ. Plaseaza apoi de pe piata Sportsbook un prim pariu pre-live pe victoria celor de la Bayern Munchen in meciul cu Besiktas, la cota marita calificandu-se 5 lei. Poti plasa o miza mai mare, diferenta calculandu-se insa la cota normala de pe site, care in acest moment este 1.15.


Despre recompensa


In cazul foarte probabil in care Bayern Munchen se va impune vei castiga 75 lei. Mai precis, castigul conform cotei normale (5.75 lei) ti se va credita instant cash, in vreme ce restul de 64.25 lei il vei primi sub forma de freebet in maxim 24 ore de la incheierea meciului. In  cel mult 30 zile de la creditare trebuie rulat freebetul pe o cota minima de 1.2, in cazul in care preferi un bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. La fel ca pariul pe victoria bavarezilor, cel folosind freebetul trebuie plasat tot de pe piata Sportsbook.


Rezumat


·         Inregistreaza-te la Betfair pana marti, la 21:45, folosind codul ZFBNAZ

·         Mizeaza pre-live din piata Sportsbook pe victoria celor de la Bayern Munchen in partida cu Besiktas

·         Maxim 5 lei se calculeaza la cota marita 

·         Daca Bayern Munchen invinge ti se va credita cash castigul conform cotei normale, pentru ca restul, pana la 75 lei, sa il primesti sub forma de freebet

·         Acesta trebuie pariat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Bavarezii nu ar trebui sa se impiedice >>>